Cursuri de dans pentru copii la Clubul AnaDance Vitantis

București

Clubul de dans AnaDance Vitantis ii asteapta pe copii la cursuri de dans modern, balet, gimnastica si Street Dance.

Ai in casa o mica dansatoare? Haide la dans!

GRUPA NOUA – Dans Modern – 4-6 ani ! – Sala Vitantis (langa Rin Grand Hotel). Te asteptam, PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA !

Intr-un mediu placut si spatios copilul tau poate practica DANSUL, GIMNASTICA sau BALETUL invatand de la profesionisti!

Toate acestea in timp ce dvs va relaxati sau faceti cumparaturile pentru a doua zi din Hipermarketul Carrefour Vitantis !

TRANSPORTUL este gratuit din zona Dristor, iar in cazul in care veniti vcu masina, parcarea in incinta Vitantis este gratuita!

cursuri-de-dans-modern-balet-gimnastica-Street-Dance

Cursurile de dans modern pentru copii

Dansul modern poate fi impartit in doua componente.

O componenta va pune accentul pe dezvoltarea conditiei fizice, a fortei, echilibrului si mobilitatii, iar a doua componenta va pune accentul pe dezvoltarea creativitatii si ritmicitatii, a intelegerii muzicii si a limbajului corporal, dezvoltarii gratiei si armonizarii miscarilor cu muzica.

Alte avantaje ale cursurilor de dans:

– dansul stimuleaza interactiunea cu ceilalti copii si dezvoltarea valorilor sociale;

– dansul dezvolta motricitatea copiilor, astfel incat cei mici isi constientizeaza mai bine corpul si isi pot controla si educa miscarile.

– Prin dans copii invata un alt sistem de exprimare, dezvolta expresivitate si inteleg mai bine limbajul non-verbal

– Dansul inseamna atat educatie si autocontrol privind comportamentul, cat si o buna modalitate de disciplinare si educatie muzicala

– Dansul mentine sanatatea si sporeste memoria copilului, precum si functiile sistemului nervos prin cresterea fluxului sanguin la nivel cerebral.

festivalul-stelele-aurii

Cursurile de balet pentru copii

Se insista mult pe poziția corectă a corpului, răsucirea genunchilor in exterior, vârfuri întinse, expresivitatea brațelor și întelegerea fundalului muzical.

Se invață combinații de exerciții cum ar fi: Plie, Battement Tendu, Rond de jambe, Fondue, Adagio, elemente de mobilitate și echilibru pe care le execută cu sprijin la bară, pe anumite fundaluri de muzică clasică.

Se pune accent pe învățarea unor exerciții în centrul sălii, coordonare și orientare în spațiu, pași de legatură, exerciții pe diagonala, exercitii in linie, coloana, cerc, semicerc, formație sau exercitii pe numaratoare, elemente de forța și echilibru, sărituri cu dificultate scăzuta, mici coregrafii sau variații care, ulterior sunt puse cap la cap in alcatuirea unor dansuri.

Este eficient mai ales pentru picioare: coapsele si gambele sunt incordate pe toata durata antrenamentului.

Orice sedinta de balet debuteaza cu incalzirea. Vei observa o diferenta intre cea de la fitness, pentru ca va intra in scena bara fixa. Exercitiile de inceput se adreseaza incalzirii muschilor labei piciorului si ai gambei.

Apoi, se antreneaza muschii mai mari de la picioare si, spre finalul incalzirii, bratele. Dupa ce ai invatat abc-ul baletului, vei putea face si tu miscarile acelea gratioase pe care le-ai vazut pe scena. Dar, pentru asta, tine cont de faptul ca baletul inseamna multa coordonare a miscarilor (ochii privesc intotdeauna in fata, niciodata in jos), echilibru si mobilitate. Baletul si dansul sunt folosite ca terapie psihiatrica pentru ca ajuta la exprimarea sentimentelor. Studiul la bară intr-o ora de balet este foarte important.

Cursurile de Gimnastica

Gimnastica este o ramura de sport ce este necesara in orice sport artistic, de expresivitate.

Ajuta la cunoasterea propriului corp si la dezvoltarea simturilor, mai ales cand vine vorba de copii. In aceasta ora vom dezvolta toate calitatile motrice ale copiilor, vor fi mult mai sanatosi si ii vom ajuta sa se exprime mult mai liber in dans!

Ne jucam si ne distram in timp ce facem treaba!

Cateva dintre elementele pe care copiii le vor invata la acest curs, elemente pe care mai apoi le pot adauga in concursurile de dans rastogolire, roata, rasturnare inainte/inapoi, danilova laterala /inainte salt inapoi grupat, flik inapoi, flik inainte ronda stand pe maini.

festival-ana-dance

Cursuri de STREETDANCE

Ai multa energie si vrei sa te DISTREZI ?

Haide si tu la StreetDance Kids sa dansam si sa ne distram impreuna !

Street Dance-ul este stilul de dans care a luat nastere din improvizatiile de pe strazile americane, si in scurt timp a ajuns sa cuprinda o paleta incredibila de miscari si sa fie dansat atat in cluburi, cat si pe scenele marilor teatre si show-uri TV din intreaga lume.

Frumusetea Street Dance-ului provine tocmai de la elementul initial – improvizatia, cea care ii confera dansatorului o libertate totala de expresie si abordare muzicala. Stilurile de baza practicate in cadrul cursului sunt: hip hop, house dance, locking, dancehall, wacking.

 

Cursuri de dans pentru copii la Clubul AnaDance Vitantis

AnaDance Club de dans

Sos. Vitan Barzesti nr 7A, Sector 3, Bucuresti

INSCRIERI si DETALII LA:

0764 310 458 / [email protected]

www.anadance.ro

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU