Cursul de Dans Creativ pentru Pitici de 4-8 Ani la Casa Pixie

București

Cursul de dans creativ pentru pitici care vor ceva miscare in viata lor, si pentru ale lor mamici! O intalnire frumoasa si potrivita pentru copii de toate varstele unde ne distram si ne simtim bine prin dans.

Dansul si expresia miscarii au o importanta esentiala in cresterea si dezvoltarea unui copil. Dansul inseamna pofta de viata, ritm, eleganta si coordonare. Si mai inseamna armonizare cu partenerul sau grupul din care faci parte.

Cineva care practica dansul se va distinge intotdeauna printre ceilalti chiar si atunci cand nu poarta pantofii facuti pentru asta. Si va avea un control de sine ca si cum s-ar pregati mereu pentru partea culminanta a spectacolului sau.

Instructor vă va fi Minodora, ale carei cursuri sunt interactive, amuzante, educative si sincere, copiii devenind dezinvolti, receptivi si creativi, intr-un spirit de echipa.

Cursul va fi structurat pe module, astfel vom invata in fiecare luna ceva nou.

Cursul mamica-copil

O activitate minunata pe care orice mamica ar trebui sa o aiba cu prichindelul sau, sa interactioneze si sa se distreze prin dans! Ce se intampla la acest curs? Trecem printr-o serie de joculete „de echipa” parinte-copil si invatam sa si dansam ca rezultat facand mici coregrafii, momente de show pe care le puteti imortaliza avand astfel o amintire minunata peste ani !

Putem sa avem placerea sa ne acordati acest dans?

DANS CREATIV (grupe de minim 5 copii, 4-8 ani, in fiecare miercuri, incepand cu ora 18, 110 lei/4 sedinte de cate o ora – modulul nou incepe pe 18.01.2017)

La ce rezultate va puteti astepta:

  • dupa o luna : obisnuirea cu disciplina cursului, familiarizarea cu cateva miscari de baza, o atitudine relaxata vis-a-vis de exprimarea prin dans ;
  • dupa a doua luna : cunoaserea catorva coregrafii, copilul incepe sa adauge miscari proprii;
  • dupa 3, 4 luni: capatarea unei dezinvolturi in preajma celorlalti, dezvoltarea unui stil propriu;
  • dupa 5, 6 luni: cunoasterea mai multor elemente din diferite stiluri de dans, capacitatea de a le combina si de a le adapta in functie de melodie.

Inscrieri la 0743 895 570, printr-un mesaj privat pe Facebook sau pe mail, [email protected].

Contact Casa Pixie

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU