Cursuri de dans sportiv pentru copii

 

sigla_nou(1)

Scoala de dans Pygmalion

Scoala de dans sportiv Pygmalion organizeaza cursuri de dans sportiv pentru copii pe parcursul anului scolar si tabere de dans in vacante.

Semestrele sunt incheiate – pentru grupele de incepatori – cu participarea la Festivalul Winter Dance Fest (decembrie) si Summer Dance Fest (iunie).

 

 

Despre noi:

Scoala de dans sportiv Pygmalion a luat fiinta in aprilie 2002, ca o urmare fireasca a activitatii si contributiei deosebite pe care fondatorul acesteia, Valentin Butanche a avut-o in dansul sportiv romanesc ca dansator in perioada 1991 – 2001.

Legenda sculptorului Pygmalion pastreaza pina astazi, simbolul aspiratiei catre perfectiune si frumusete absoluta. Iar dansul, asa cum spunea doctorul Havelock Ellis, “este cea mai elevata, cea mai emotionanta, cea mai frumoasa dintre arte”.

Imbratisand si noi aceasta convingere, ne-am definit scopul in promovarea si dezvoltarea dansului sportiv. Rezultatele obtinute in competitii ale membrilor CDS Pygmalion, in evenimentele si activitatile la care am luat parte, la numarul in continua crestere al cursantilor, certifica aceste aspiratii.

Fie ca este vorba de tango, vals, samba sau cha-cha, de rumba, slow fox, quick step, jive si rock & roll, clubul de dans sportiv Pygmalion este locul unde pasiunea se intalneste cu performanta. Suntem afiliati la Federatia Romana de Dans Sportiv. Imbratisam principiile Federatiei Romane Sportul pentru Toti in promovarea dansului sportiv printre copii, inca de la varste fragede, de gradinita, pana la grupe de performanta.

Locatii :

Sector 4 :       Str.Cetatea Veche, Sala de sport a scolii generale nr.99

Str. Rezonantei, Sala de sport a scolii generale nr. 96

Sector 1:        Str. Pajurei nr. 9 (Liceul Constantin Brancoveanu)

Informatii detaliate: www.pygmaliondance.ro

Email: [email protected], 0722.586.233

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU