Cursuri de dans sportiv si modern pentru copii – Triumph Dance Academy

București

Scoala de dans Triumph Dance Academy organizeaza cursuri de dans pentru copii cu varste cuprinse intre 3-6 ani si 7-12 ani, in 2 locatii Premium din Bucuresti.

Dansul sportiv este o combinatie interesanta intre sport si dans, de placere. Trebuie stiut ca se poate practica la orice nivel, atat social cat si de performanta, de la orice varsta.

Frecventarea acestor cursuri de dans pentru copii, aduce numeroase beneficii cum ar fi:

  • stimularea interactiunii intre copii
  • dezvoltarea valorilor sociale
  • dezvolta spiritul de competitie
  • il ajuta pe copilul dvs sa se mentina in forma si sa isi modeleze corpul
  • ii confera o postura demna de invidiat
  • mentine sanatatea si sporeste memoria
  • il detensioneaza si il calmeaza pe copilul dvs, etc.

cusuri_de_dans_copii_triumph_dance_academyAntrenorii profesionisti Triumph Dance Academy au modulul psihopedagogic absolvit si o experienta de peste 10 ani in predarea dansului la copii. Ei reusesc sa transforme prin aceste cursuri de dans energia copilului dumneavoastra intr-un adevarat spectacol de dans.

Grupele sunt structurate pe categorii de varsta (3-6 ani, 7-12 ani) si nivel de pregatire (incepatori, avansati si performanta).

Stilurile de dans predate la scoala de dans Triumph Dance Academy sunt:

  • Dansuri latino: cha cha, samba, jive, rumba, paso doble
  • Dansuri standard: vals lent, quickstep, vals vienez, tango, slow fox
  • Dans modern

 

Contact

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Telefon: 0725.195.005

Website: www.triumph-dance.ro

Email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/Triumph.Dance


 

Despre Scoala de dans Triumph Dance Academy Bucuresti

Scoala de dans Triumph Dance Academy, este un concept modern, unic, care se adreseaza prin atmosfera, dotarea si calitatea serviciului oferit, tuturor categoriilor de varsta. Triumph Dance Academy este una din cele mai apreciate scoli de dans din Romania, cu multe performante atat ale antrenorilor cat si ale cursantilor.

Fondatorul scolii de dans Triumph Dance Academy este Iulian Panait – antrenor principal acreditat de Federatia Romana de Dans Sportiv, dansator profesionist, dublu campion national, dublu vicecampion national si reprezentat al Romaniei la trei Campionate Mondiale de dans sportiv.

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU