Cursuri de dezvoltare emotionala pentru copii

Atelier de dezvoltare emotionala pentru copii – “Eu sunt mic, lumea e mare. Cum ma simt? E bine, oare?

EMOTIIVa invitam Sambata, 7 iunie ora 10.00 incepe un nou modul de ateliere de dezvoltare emotionala cu si pentru copii. .

Intr-un cadru prietenos, relaxant si cu personal specializat, copiii isi vor identifica emotiile, le vor intelege, asimila si integra prin intermediul jocului. Ne dorim ca, la final, cei mici sa se descurce singuri in labirintul emotiilor. Ei vor sti cum sa isi exprime emotiile intr-un mod adecvat si ce sa faca atunci cand au anumite trairi negative. De asemenea, vor putea sa inteleaga emotiile celorlalti din ce in ce mai bine.

Durata unui atelier/sedinta va fi de o ora si costul de 20 lei, costul total al modulului fiind de 120 de lei. Atelierele vor avea loc in fiecare zi de sambata. Fiecare din cele 6 ateliere propuse va avea o tema distincta, acoperind subiecte de interes in dezvoltarea sociala si emotionala a copilului.

Participarea se face pe baza de inscriere. Va rugam sa sunati la nr. de telefon 0752.084.100 sau 0744.489.839 pentru detalii si mod de inscriere.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU