Cursuri de inot copii Bucuresti la Acvatic Bebe Club

București

Programe cu sedinte individuale (instructor-copil), cu un numar de maxim 5 copii pe sedinta. Cursuri de inot copii Bucuresti Acvatic Bebe Club.

Cursuri de inot copii Bucuresti la Acvatic Bebe Club, singurul club de profil unde dezinfectia apei se face printr-un sistem mixt de ozon si raze UV cu efect direct asupra calitatii si puritatii apei.

In cadrul clubului Acvatic Bebe Club, s-a optat doar pentru programe cu sedinte individuale (instructor-copil), cu un numar de maxim 5 copii pe sedinta, pentru ca in acest mod, instructorul sa ajunga sa cunoasca foarte bine personalitatea si ritmul de evolutie al fiecarui copil si sa interactioneze cu el in directia stimularii si dezvoltarii pozitive a acestuia, iar mediul in care se desfasoara sesiunea de inot sa poata fi controlat.

De ce sa alegi cursuri de inot copii Bucuresti la Acvatic Bebe Club?

✔ Singurul club de profil unde dezinfectia apei se face printr-un sistem mixt de ozon si raze UV cu efect direct asupra calitatii si puritatii apei, care in acest modnu are deloc miros de clor

✔ Sistemul automat de dezumidificare asigura o reglare automata a umiditatii si temperaturii apei si aerului

✔ Instructorii, prin pregatirea lor profesionala, dar si prin calitatile personale, sunt capabili sa realizeze in fiecare lectie de inot un mediu de invatare distractiv si eficient

✔ 96.5% clienti satisfacuti

Cursuri de inot copii Bucuresti organizate de Acvatic Bebe Club

inot-copii-bucuresti-acvatic-bebe-club

Detalii legate de abonamente si inscrieri aici.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU