Cursuri karate copii: Karate Traditional

București

Clubul Akura organizează cursuri de Karate Traditional pentru incepatori si avansati pe toata durata anului. Cursuri karate copii.

Karate reprezinta o artă marţială în care scopul final nu este căutarea victoriei, ci munca întru perfecţionarea caracterului, acumulându-se experienţă prin antrenament. Cursuri karate copii: Karate Traditional.

Este de asemenea o formă de autoapărare, utilizându-se toate părţile corpului, care prin antrenament sever şi sistematic devin arme eficiente şi puternice.

KARATE-ul cuprinde mişcări ale întregului corp ce dezvoltă echilibrul încât este creată o deplinătate generală (totală) a mişcării.

Din dicţionarul enciclopedic, aflăm că reprezintă „o metodă de luptă, de origine japoneză, care nu face apel pentru atac sau apărare decât la mijloacele naturale ale omului”. Putem completa, că această artă marţială KARATE-DO  constă dintr-un ansamblu de poziţii, deplasări, lovituri, blocaje, prize, secerări, luxări, proiectări şi eschive, executate după reguli bine stabilite şi sistematizate.

Adevăratul karate-do, împleteşte antrenamentele minţii şi dezvoltarea unei conştiinţe limpezi pe plan interior, sufletesc în timp ce în planul exterior el îşi dezvoltă puterea, tăria pentru a deveni plin de forţă şi agilitate.

Această artă marţială nu are ca scop final crearea disponibilităţilor necesare învingerii unui adversar ci acela de a căuta perfecţiunea morală prin acumularea experienţei de antrenare a trupului. Ca formă de auto-apărare, karate-do utilizează toate PÃRŢILE corpului prin antrenament .

karate1Astazi copii au foarte putine obtiuni pentru a avea o copilarie fericita si o viata sanatoasa. O opţiune foarte interesantă şi utilă atât pentru corp cât şi pentru minte este disciplina sportivă denumită karate tradiţional. Karate tradiţional este o artă marţială de autoapărare. Este necesară o atitudine pozitiva şi o stare spirituală bună,pentru a obtine si o condiţie fizică excelentă. Elevul este educat să respecte, sa fie corect si  echilibrat atat in relatia cu un posibil adversar cat si in restul activitatilor zilnice. Karate tradiţional implică şi impunerea unor principii în viaţa de zi cu zi, precum: ordinea, logica şi scopul nobil. Karate tradiţional pentru copii este o activitate care contribuie la formarea personalităţii într-un mediu în care primează disciplină, educaţia, respectul şi sunt promovate munca şi continuă şlefuire mentală, spirituală şi fizică. Este o disciplină care ajuta la formarea unei mentalităţi de învingător

Clubul Akura organizează cursuri de Karate Tradiţional pentru începători şi avansaţi pe toată durata anului.

Cursuri karate copii de Karate Traditional: antrenamentele se desfăşoară sub îndrumarea lui Sensei Mnatacanian Alexandru – 2 Dan.

karatePretul unui abonament lunar este de 100 Ron.

Adrese cursuri karate copii:

  • Adresa 1: Soseaua Pantelimon, nr 300, Sector 2, Bucuresti  (intersectia Morarilor, deasupra bancii Raiffeisen)
  • Adresa 2: Strada Husi, nr 13, Sector 4, Bucuresti (intrarea din Str. Secuilor, in spatele fostei cladiri Romtelecom)
  • Adresa 3: Centrul Comercial Obor, Sector 2, Bucuresti  (intrarea dinspre parc/primarie) Etaj 1
  • Adresa 4: Calea Vitan 55-59  (Mall Vitan, etaj 2)
  • Adresa 5: Sala Sporturilor Unirea – Dobroiesti

Mai multe detalii pe http://www.akuraclub.ro.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU