Cursuri de limba japoneza pentru toate varstele

Inscriere la cursuri de limba japoneza la Scoala Japoneza Sakura

Scoala japoneza Sakura ofera cursuri de limba japoneza pentru toate nivelele, de la 0-incepatori, pana la avansati. Cursurile sunt tinute de catre un lector japonez si profesori romani. Metodele de predare sunt interactive si au in centrul lor studentul, implicarea si pasiunea cu care ne dedicam oferindu-i o perspectiva ampla asupra culturii japoneze.

Va puteti inscrie la cursurile de limba japoneza la

Telefon  0722 548 110 sau 0741 275 766

Despre Scoala Japoneza SAKURA

Scoala Japoneza SAKURA este singura scoala autorizata de Ministerele Muncii si al Educatiei, prin Consiliul National de Formare Profesională a Adulților (CNFPA), pentru a sustine cursuri de formare de înaltă calitate, exclusiv pentru limba japoneză pentru toate categoriile de varsta.
Situata in centrul orasului Bucuresti, vis-a-vis de Hotelul Intercontinental,Scoala Japoneza SAKURA ofera cursuri de limba si cultura japoneza adaptate necesitatilor si cerintelor celor mai exigenti studenti.
Flexibilitatea si adaptabilitatea sunt cuvintele care ne caracterizeaza si ne ajuta sa va transformam visul de a studia limba japoneza in realitate.

http://www.scoala-japoneza-sakura.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU