Cursuri engleza pentru copii si adulti Flying Colours

București

Invata limba engleza prin joaca si jocuri interactive la cursuri engleza copii Flying Colours!

Hello! Centrul de limba engleza Pass With Flying Colours se prezinta:

Pass inseamna invatarea limbii engleze cu rezultate care ne vor face foarte mandri si pe noi si mai ales pe tine.

With presupune scopuri si eforturi comune. Ne place sa ne luam angajamente fata de cursantii nostri si sa ne tinem de cuvant! Este nevoie si de angajamentul tau.

Flying pentru ca vei zbura usor, natural de la un nivel la altul: incepator, mediu, avansat. Ne angajam sa iti facem tranzitia usoara si cat se poate de placuta!

Colours pentru ca nu suntem nici conventionali, nici monotoni in ceea ce facem, ci pur si simplu colorati: in metode, experienta pedagogica, materiale de studiu si abordare.

Ce avem deosebit la cursurile de engleza pentru copii de la Flying Colours? Dintre cele care se pot enunta pe scurt:

 organizam cursuri interactive si atractive (pentru copii, adolescenti, adulti), axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti

 invatam prin joc si joaca la cursurile pentru copii, folosim smartboards, imbinam activitatile practice si creative care asigura dezvoltarea potentialului fiecaruia

 facem pregatire pentru examene (YLE(starters, movers, flyers), KET, PET, FCE, CAE, IELTS)- sub indrumarea profesorilor cu experienta, dedicati si cu fler in evaluare, deoarece suntem centru pretestare recunoscut de Cambridge English si parteneri British Council

La Flying Colours credem ca invatarea limbii engleze este usoara, iar cursantii nostri sunt de acord cu noi. Cum reusim asta? Simplu: We love teaching English!

Contact Flying Colours – cursuri engleza copii

Mijloace de transport:

  • Metrou: Universitate
  • Autobuze: 311, 336, 601
  • Troleibuze: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91
  • Tramvaie: 5, 16, 21

Inscrierile la cursuri engleza copii se pot face la telefon sau prin acest formular.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU