Cursuri inot copii Timisoara la Happy Swim School

Timisoara

Happy Swim School organizeaza cursuri inot copii Timisoara, cursuri de initiere pentru copii de 3-15 ani in conditii de siguranta si confort.

Studiile arată că înotul este o activitate care stimulează dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor, cu multiple implicaţii pozitive pentru sănătate. Informatii despre cursuri inot copii Timisoara la Happy Swim School.

Beneficiul major este dat de faptul că această formă de exerciţiu fizic antrenează musculatura întregului organism fără să pună presiune pe articulaţii, un aspect important şi în cazul adulţilor, dar cu atât mai important în cazul copiilor care au încheieturile mult mai „laxe” şi mai vulnerabile. În plus, înotul este o formă de aerobic, adică un sport care favorizează oxigenarea şi stimulează activitatea cardiacă, de aceea ar trebui practicat de la vârste cât mai mici.

Happy Swin School organizeaza cursuri de initiere inot pentru copii cuvarsta intre 3-15 ani in conditii de siguranta si confort.

In programul desfasurat se combina tehnicile de inot cu jocul pentru a le oferi celor mici bucuria experientei acvatice cat si tehnica de a inota corect.

Detalii despre cursuri inot copii Timisoara la Happy Swim School

https://www.facebook.com/cursurideinottimisoara

www,inotam.ro

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU