Curs de Aikido Club Kiddies

București

Aikido este o arta marțială bazată pe armonie. Cursuri de Aikido Club Kiddies

Aikido = artă marțială bazată pe armonie
Aikido = metodă eficientă de autoapărare.
Aikido = mod de viață bazat pe principii non-violente.

Aikido asigură o mai bună integrare a elevului în viața de grup, adaptarea la cerințele din ce în ce mai solicitante ale vieții cotidiene, o mai bună atenție și concentrare la problemele cu care se confruntă precum și eliminarea factorilor de stress.

Aikido înseamnă înţelegere şi toleranţă, a trăi într-o deplină armonie cu tot ceea ce ne înconjoară. Spiritul Aikido-ului scoate la iveală tot ce e mai bun într-un om, preţuind adevăratele valori ale acestuia: pe de o parte încurajează onoarea, sinceritatea şi toleranţa, iar pe de altă parte suprimă orgoliul şi iniţiativele violente sau distructive ce provin din latura negativă a omului.

Practicarea Aikido-ului măreşte puterea de concentrare, rezistenţa la efort şi îmbunătăţeşte starea generală a sănătăţii, atât fizice cât şi mentale, ajutând la o mai bună coordonare şi conştientizare a propriilor acţiuni. Aikido este mai mult decat un stil de autoaparare.

Detalii cursuri aikido Club Kiddies:

Cand? Luni 18.30-19.30

Cat? 100lei/luna/4 sedinte.

Pentru cei care doresc sa plateasca la sedinta, pretul este de 30 RON/sedinta.

Pentru a participa se face o rezervare telefonica, iar plata se efectueaza la momentul inscrierii.

Sedintele la care nu ati putut ajunge sunt nereportabile si nu pot fi recuperate in cadrul unor alte zile de desfasurare.

BANII INCASATI NU SE MAI POT RETURNA.

Pentru inscriere confirmati telefonic prezenta la curs.

NOTA: Ne rezervam dreptul de a aduce mici modificari programului

  • Telefon : 0733.046.866 / 021.325.00.33
  • Adresa: Str. Baba Novac, nr. 9G, sector 3, Bucuresti

 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU