Aikido copii – Cursuri la Clubul Aerotin-Kiai

București

Practicarea sincera a Aikido-Life asigura copiilor o mai buna integrare si adaptare la viata de grup. Cursuri aikido copii.

Cerinţele din ce in ce mai solicitante ale vieţii cotidiene impun copiilor o mai bună atenţie şi concentrare la problemele cu care se confruntă, precum şi eliminarea factorilor de stres. Descoperiti cursurile de aikido copii Dojo AIKIDO-LIFE.

Aikido-Life practicat ca exerciţiu de luptă pregateşte copilul pentru a face faţă diverselor agresiuni fizice şi verbale ce pot surveni în viaţa cotidiană, învaţă respectul faţă de sine şi de valorile umane.

Cursuri de aikido copii Dojo AIKIDO-LIFE:

Dojo AIKIDO-LIFE : Str. Brădeşti Nr.8, Sector 2, Bucuresti

Program :
Copii (grupa 1): Luni/Miercuri/Vineri 16:30-17:50
Copii (grupa 2) : Luni/Miercuri/Vineri 18:00-19:20
Adulti: Luni/Miercuri/Vineri 19:30-21:30

Condusa de :
SHIHAN IOAN GRIGORESCU
Fondator AIKIDO-LIFE

Clubul AEROTIN-KIAI este condus de catre Shihan Ioan Grigorescu (Fondator AIKIDO-LIFE).

Contact aikido copii:

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU