Cursuri sportive la Funny Circus

Cel mai antrenant si indragit curs sportiv pentru copii.

oferta Funny Circus reclamaDorim sa motivam copiii sa faca miscare imbinand arta circului cu elemente de educatie fizica printr-un curs sportiv care, cu siguranta le va aduce zambetul pe buze.

Alaturi de un profesor atestat si pregatit profesional, cu o experienta de peste 10 ani in strainatate, copiii au sansa de a invata sa jongleze, sa mearga pe sarma, sa stapaneasca cercuri de hula hoop,  intr-o atmonsfera placuta si relaxanta… Activitatile sunt adaptate in functie de nivelul de varsta al copiilor . Toate aceste activitati au drept scop formarea si dezvoltarea deprinderilor motrice, a dexteritatii, a indemanarii si a simtului echilibrului.

Cursul se adreseaza copiilor incepand cu varsta de 4 ani.

 

Echipa Funny Circus  va asteapta!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Sos. Iancului nr.46, Sector 2

In incinta fabricii Metalurgica, etaj 2 Tel: 0762655290

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU