Dezvoltarea copiilor 0 – 1 an prin Jocuri şi Jucării. Atelier de Parenting

0-1 ani
10:00 - 12:00
Duminică 01 Octombrie 2017
București

Dezvoltarea copiilor 0 – 1 an prin jocuri şi jucării

Bebeluş pentru o zi

 

Jocul si jucariile ne insotesc inca din primele zile de viata.

Rolul jucariilor este esential pentru dezvoltarea copiilor. Pentru copil joaca reprezinta cea mai importanta treaba si prima oportunitate esentiala de a explora, de a cunoaste, de a dobandi abilitati, de a se dezvolta psihic si fizic.

Jocul si jucariile sunt instrumente vitale in cresterea copilului, fiind cele ce il ajuta sa exploreze mediul social inconjurator, relatia cu sine insusi, sa cunoasca si sa deprinda abilitati noi.

Dezvoltarea copilului este strans legata de modalitatea in care este stimulat, de aceea jucariile trebuie alese cu mare grija, potrivit etapelor specifice dezvoltarii.

Oferta de jucarii este vasta, insa este important sa stim sa alegem intre ele, sa stim ce este util, potrivit, dar mai ales nepericulos pentru copil, pentru ca investitia financiara sa aduca beneficii si rezultate vizibile, copiilor nostri.

Dezvoltarea copiilor 0 - 1 an prin Jocuri şi Jucării. Atelier pentru Bebeluşi

Aceste randuri constituie o invitatie deschisa la a va juca voi parintii, cu jucariile copiilor vostri.

Va asteptam sa ne jucam, sa testam, sa invatam si sa stim sa alegem ce e mai bun pentru copiii nostri din imensa lume a jucariilor si jocurilor.

Veti avea la dispozitie o sumedenie de jucarii, veti pleca acasa cu multe idei de jocuri de stimulare a copiilor pe plan senzorial, cognitiv si motric pe care le vom testa impreuna.

Vom impartasi idei si experienta, si astfel veti fi pregatiti sa fiti parteneri de joaca si piloni de sprijin copiilor vostri.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Dezvoltarea copiilor 0 - 1 an prin Jocuri şi Jucării. Atelier pentru Bebeluşi

Dezvoltarea copilului 0-1 an – Jocuri si jucarii

In primul an de viata al copilului dezvoltam abilitatile tactile si vizuale, de relationare si coordonare, cognitive si psihomotorii.

Va asteptam sa exploram lumea copilului din primele zile de viata si pana la prima aniversare.

Vom afla ce intelege copilul din sunet, culoare si miscare.

Vom intelege care sunete si culori sunt potrivite etapelor de crestere 0-3 luni, 4-8 luni si 9-12 luni, ce zgomote sunt nepotrivite sau ce culori nu vor avea efectul urmarit.

Vom afla cum stimulam copilul senzorial, cognitiv si motric si vom invata cum sa dezvoltam emotii pozitive, stiut fiind ca bebelusii simt starea mamei.

Vom descoperi cum putem ca prin joc sa evitam anxietatea de separare atunci cand parintele este plecat de langa cel mic.

Vom invata pentru ce jucarii sa optam si pe care sa le evitam, vom recunoaste la sfarsitul cursului materialele ce nu are trebui sa existe in in mediul bebelusilor dar si a mirosurilor ce sunt de evitat.

Ce il oboseste? Bebelusul si copilul mic devine agitat, plange si este greu de linistit cand este suprastimulat; cat sa il stimulam? Unde sa ne oprim?

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Jocurile si jucariile nepotrivite ii pun in pericol dezvoltarea, unele il pot frustra, avand repercursiuni pe viitor.

Dezvoltarea copiilor 0 - 1 an prin Jocuri şi Jucării. Atelier pentru Bebeluşi

Vom afla toate aceste lucruri si multe altele in intalnirea noastra.

Vei fi bebelus pentru o zi si vei putea experimenta o multime de lucruri, te vei distra si vei invata sa iti intelegi copilul.

Vei scuti mult stres si foarte, foarte mult timp dar si bani, cautand pe internet informatii neverificate si/sau neavizate si nu vei investi in jucarii fara valoare reala pentru copilul tau.

Te invitam sa ne cunoastem si impreuna sa il ajutam pe micutul tau sa creasca.

 • Cand? Pe data de 01 octombrie 2017, ora: 10.00-12.00 sau ora: 13.00-15.00
 • Unde? In Bucuresti, B-dul Corneliu Coposu nr. 7, bl. 104, ap. 4, interfon 4
 • Cum ajung? Cu metroul la statia de metrou Unirii, Cu autobuzul nr. 104, cu masina personala, zona Unirii – Sfanta Vineri
 • Punct de reper? Piata Unirii, Sfanta Vineri, Blocul cu Clinica MediDent, sc.1
 • Unde parchez? In parcarea din spatele blocului de vis a vis sau Parcaj Unirii
 • In imediata apropiere: Centrul Vechi, Hanul lui Manuc, McDonald’s, KFC, Magazin Unirea, Magazin Cocor, Intersport
 • Cat dureaza si cum e structurat cursul? Dureaza 2 ore, impartite in 2 sesiuni, o sesiune de curs cu durata de 1 ora si 30 de min si una de intrebari si raspunsuri, clarificari si aprofundari ale subiectului cu durata de 30 min.
 • Cost? 79 lei/ participant, celalalt parinte beneficiaza de o reducere daca doreste sa participe, costul participarii fiind de 31 lei. Pentru rezervarea unui loc plata tarifului se face în avans. Te invitam te înscrii apăsând pe butonul de mai jos şi îţi vom trimite informatiile necesare pentru efectuarea plăţii.
 • Sunt incluse in cost: Suport de curs, Culegere de jocuri pentru dezvoltarea copilului 0 – 1 an, apa plata, cafea, ceai.
 • Sunt locuri limitate? Da. 20 locuri.
 • Care este data limita de inscriere? 22 septembrie 2017 in limita locurilor disponibile.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 01 Octombrie 2017

Program:
10:00 - 12:00
13:00 - 15:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL