Există atât de multă informație despre momentul și felul în care introducem în meniul copilului hrana solidă încât diversificarea s-a transformat într-un coșmar pentru multe dintre proaspetele mame. Nu știi cu ce să începi, nu știi cum să le prepari, nu știi ce așteptări să ai, de la cât ar trebui să mănânce puiul, știi doar că nu te simți în stare să faci asta, iar stresul acestui moment se resimte și asupra felulului în care copilul percepe mâncarea, și în dinamica întregii familii.
Am invitat trei specialiști cu experiență să ne ofere informații documentate care să ne ajute să privim acest proces al diversificării și alimentația copilului în general, ca pe ceva firesc și, de ce nu, chiar distractiv. Până la urmă, mâncarea e și despre gust și bucurie, nu?
Invitati:
✔ Dr. Mihaela Niță, medic pediatru și consultant IBCLC
✔ Dr. Mihaela Bilic, medic specialist în diabet și boli de nutriție
✔ Irina Stoica, psiholog și psihoterapeut
Unde? Sheraton Bucharest Hotel, Calea Dorobantilor 5-7, Bucuresti
Poti sa iti cumperi bilet de aici pentru a fi alaturi de noi in sala sau a ne urmari online https://bit.ly/2INwU2U.