Do Re Mi pentru copii. Cursuri muzica Timisoara

Timisoara

Copiii cu varste incepand de la 6 luni sunt invitati sa participe la Scoala Do Re Mi la cursuri muzica Timisoara.

Cursuri muzica Timisoara la Asociatia Do Re MI. Aceasta are ca scop educatia non-formala prin arta si modernizarea atitudinilor si mentalitatilor in ceea ce priveste educatia.

Asociatia Do Re MI promoveaza o educatie care pregateste copilul pentru ziua de maine, o educatie care imbina mijloace moderne de invatare intr-un mediu propice dezvoltarii armonioase a copiilor.

Programele noastre sunt concepute pentru copii mici si mari, introveriti si extrovertiti, pentru toti copiii, pe care cu multa dragoste si rabdare ii vom duce pe rand in lumea minunata a muzicii si a ritmului, in lumea cuvintelor si a imaginatiei, dandu-le sansa sa-si imbogateasca limbajul si sa comunice mai bine, in lumea culorilor calde si luminoase! NOI il vom insosi pe MICUL OM in aceasta calatorie minunata spre fiinta lui interioara!!!

Dragi parinti, nu v-am uitat! Dorim sa facem impreuna o echipa! Ne putem intalni in cadrul seminariilor special concepute pentru dumneavoastra, pentru a redescoperi impreuna copilul din fiecare! Ne dorim o colaborare constata si de calitate – asa gandeste echipa DoReMi pentru copii!

Pentru noi, COPILUL este micul univers care merita descoperit! Este o floare gingasa si frumoasa care trebuie udata si pastrata cu atentie prin cuvinte frumoase si calde, intr-un mediu in care sa se dezvolte fara teama si inhibitii, pastrandu-si unicitatea, si crescand in fiecare zi cate putin!

Este important sa le dam copiilor nostri toate sansele de a reusi in viata, asa ca nu ne ramane altceva de facut de cat sa va spunem : „Echipa DoReMi pentru copii va asteapta cu mic si mare sa vedeti, sa simtiti, sa traiti si sa credeti ca se poate si altfel !”

Programe desfasurate

  • Bebe music (6 -18 luni) – marti ora 18
  • Music start (18-30 luni) – luni ora 19, miercuri ora 18
  • Eu si mami (2,5 – 3,5 ani) – marti ora 17
  • Muzica in familie (pentru fratiori intre 6 luni si 3,5 ani) – miercuri ora 19
  • Descopar muzica (3,5 – 6 ani) – luni ora 18, marti ora 19
  • Lectii de pian (5+)

Detalii  http://www.doremipentrucopii.ro

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU