Lectii de dans pentru copii in Timisoara la ACS Top Dance

Timisoara

Copilul tau va invata primii pasi de baza in dans si isi va imbunatati tinuta. ACS Top Dance organizeaza cursuri de dans pentru copii in Timisoara.

Ofera-i copilului tau sansa si educatia la o viata mai buna si civilizata. Antrenamentele sunt concepute in asa fel incat de la inceput sa-i acapareze atentia si sa-i ocupe timpul liber intr-un mod constructiv alaturi de copii de varsta lui.

In cursul pentru incepatori, vom pune primele baze necesare sportului. Aici va invata primii pasi de dans (baza) iti va imbunatati tinuta si va face o complexitate de exercitii fizice pentru intarirea musculaturii.

In partea de avansati vor face cunostinta cu mai multe dansuri  si antrenamentele vor fi imbunatatite cu tehnici de balet si conditie fizica.

Ajungand la un nivel mai ridicat, copilul va face parte din echipa performantei , unde participa la competitii nationale si international precum si la seminarii periodice

Ce invatam la cursurile de dans pentru copii in Timisoara la ACS Top Dance?

Sectiunea LATINO: samba, cha-cha-cha, rumba, passo doble, jive.

Sectiunea STANDARD: vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step


 RECOMANDARE


+++  Diferite dansuri tematice

Cu cine?

Multipla campioana nationala si locul 39 mondial la dans sportiv – Emilia Oprea

Contact cursuri de dans pentru copii in Timisoara la Top Dance

Emilia Oprea: 0748 086 694 / 0256 220 642

Website: www.lectii-dans.ro

E-mail: [email protected]

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU