Easter Egg Hunt. Eveniment de „căutare de comori”pe traseu prestabilit în Iași

Sâmbătă 29 Aprilie 2023
Iasi

Rotaract Iași Curtea Domnească, în colaborare cu Interact Iași Curtea Domnească, organizează Easter Egg Hunt!

🔻Ce este Easter Egg Hunt?

Easter Egg Hunt este un eveniment tip „căutare de comori”, care invită pasionații de mistere, ghicitori și nu numai într-o vânătoare după un traseu prestabilit din Iași.

🔻 Cum se desfășoară Easter Egg Hunt?

Participanții vor fi împărțiți în echipe de câte 2-4 persoane și vor primi o hartă, care să-i ajute să găsească toate checkpoint-urile lăsate de membrii prin oraș. La fiecare checkpoint, aceștia trebuie să facă câte un task care le va oferi puncte și o șansă de a câștiga premiul cel mare pentru echipa lor. Ei vor primi, de asemenea, și provocări diverse pentru puncte în plus și pentru a crea o atmosferă mai distractivă. De asemenea, noutatea acestui proiect este categoria specială pentru familii, acestea urmând să primească joculețe speciale, adecvate pentru fiecare membru al echipei.

🔻 Când?


 RECOMANDARE


Sâmbătă, 29 aprilie, cu donația minimă de 15 lei.

🔻 Dacă doriți să vă antrenați spiritul competitiv, vă invităm să completați formularul pentru participanți:

Formular participanți https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeexYCyAjn5H8lTuCg5w1tunodgUVIH6DH1VUIVvIJSsGoFww/viewform?fbclid=IwAR0z4BhxKPpQWxA9I7qfIB7PASlqOYRUMpl6sX_vPgUiBX2KyNncn9nCllo

🔻 Pentru mai multe detalii sau întrebări, puteți accesa paginile noastre de Instagram: @interactcurteadomneasca și @rotaract_cd sau de Facebook: Interact Curtea Domneasca și Rotaract Iasi Curtea Domneasca.

📍 Iași

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/997771974538137/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Aprilie 2023

Program:
De la 10:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL