Editura ALL sărbătorește împlinirea a 30 de ani de la înființare

În luna decembrie a acestui an, Editura ALL împlinește 30 de ani de existență în lumea cărților, cu peste 6000 de titluri publicate în sute de colecții și peste 15 milioane de exemplare vândute. În fiecare bibliotecă din casa unui român se află cel puțin o carte apărută sub sigla ALL.

Dat fiind contextul actual, sărbătorim în mediul virtual primii 30 de ani de activitate. Timp de 30 de zile, în perioada 18 noiembrie – 17 decembrie 2021, cititorii noștri se vor putea bucura de o serie de oferte speciale, concursuri, cadouri și surprize pe www.all.ro și pe pagina oficială a editurii https://www.facebook.com/editura.all.

Pentru a rememora momente-cheie ale acestui parcurs îndelungat, nu de puține ori marcat de provocările inerente industriei de carte autohtone, am adunat mărturii și urări emoționante de la autori și traducători, parteneri de afaceri și colaboratori, foști și actuali angajați, oameni dragi care ne-au fost alături în această călătorie, pe care le vom publica zilnic pe pagina oficială de Facebook a editurii. De asemenea, din 18 noiembrie, vizitatorii site-ului nostru vor găsi secțiunea „Oferta zilei ALL 30”, în care adăugăm zilnic cele mai populare titluri cu 50% reducere. Orice comandă de peste 150 de lei pe www.all.ro va fi însoțită de un cadou special – bestsellerul ROAR. 30 de femei. 30 de povești, semnat de scriitoarea irlandeză Cecelia Ahern, o carte despre esența fragilă, dar durabilă și perseverentă a naturii umane, cu al cărei mesaj ne identificăm acum, în momentul bilanțului.

Editura ALL a fost fondată în 1991 de Mihail Penescu, actualul Președinte și Director General al Grupului Editorial ALL, alături de partenerii săi de la acea vreme, devenind astfel prima editură privată cu profil academic și universitar. În doar câțiva ani, portofoliul de titluri cuprindea deja cărți de drept, economie, medicină, calculatoare, matematică, fizică, chimie, istorie, filosofie, psihologie, biologie, precum şi literatură. Introducerea manualelor alternative a însemnat o oportunitate pentru ALL, care a ajuns liderul pieței de manuale și de carte şcolară din România.

Apărută inițial în 1994, Îngrijirea sugarului și a copilului, de Dr. Spock, un volum de referință pentru generații întregi de părinți, se regăsește și astăzi în topul vânzărilor Editurii ALL, fiind tipărită până acum în zeci de tiraje. De același succes îndelungat se bucură și versiunea în limba română a unei adevărate biblii în domeniul dezvoltării personale – Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, de Stephen R. Covey, pe care o retipărim deja cu succes de 26 de ani. Începând din 2013, romanele Fantasy Pisicile Războinice, care se regăsesc pe lista de bestselleruri New York Times, și-au făcut loc și în topul vânzărilor ALL din toate timpurile.

Editura ALL și-a păstrat specificul academic, o treime dintre cărțile publicate astăzi adresându-se medicilor, asistenților medicali și studenților la medicină. De asemenea, din oferta noastră fac parte titluri de excepție ale unor autori distinși cu cele mai prestigioase premii literare, bestselleruri internaționale, cărți care au schimbat mentalități și destine în domeniile lor: istorie, diplomație, antropologie, dezvoltare personală, literatură, ficțiune pentru copii.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU