Educatie Montessori – Cresa si gradinita Montessori Edu

Montessori Edu – Cresa si grădinița pentru copii cu varsta intre 1.5-6 ani

Te-ai gandit vreodata ca scolile din ziua de astazi ii limiteaza pe copiii prea independenti, prea talentati sau prea pasionati? Daca “standard” nu este indeajuns, atunci cu siguranta ti-ai dori pentru copilul tau o educatie diferita, care sa ii stimuleze creativitatea si sa-i dezvolte armonios personalitatea. In acest moment exista alternative, iar una dintre cele mai interesante si cea pe care ne-am hotarat sa o practicam este metoda numita Montessori.

Numarandu-se printre cele mai recente trenduri mondiale in materie de educatie, desi este fondat acum mai bine de 100 de ani, Montessori este un sistem flexibil care merge pe principiul autoeducarii si care ii ajuta pe copii sa se dezvolte in mod natural si sa isi modeleze caracterul prin libertatea de a lua propriile decizii. Este un sistem care ii ajuta sa isi descopere talentele si pasiunile de timpuriu.

 

banner-varianta-1

 

Alege educația alternativă Montessori pentru copilul tău! Educație pentru viață.

  • Clasele sunt formate din copii de vârste mixte (de la 1.5 la 3 ani, de la 3 la 6 ani) în care cei mari au ocazia să fie mentori, lideri și să ajute, iar cei mici au ocazia să învețe de la cei mari
  • Nu se folosesc teste, note și teme, elementele care creează teamă și frânează imaginația
  • Educatorul nu stă în față încercând să ofere aceeași informație la toți copiii, ci lucrează individual cu copilul tău sau cu un grup mic de copii
  • Prin jocuri și exerciții, copiii învață în ritmul propriu și sunt ghidați de către educator să-și descopere preferințele și să-și dezvolte abilitățile

Cresa pentru copii de 1.5-3 ani

Copiii mici sunt extraordinari si atunci cand avem grija de ei in perioadele in care parintii trebuie sa se ocupe de alte treburi ii indrumam, ii ingrijim si ii ajutam sa invete mai multe despre lumea in care au intrat nu demult.

Grupa de cresa primeste o atentie deosebita din partea educatorilor. Noi o privim ca pe o oportunitate pentru ca cel mic sa invete si sa se dezvolte. Educatoarea ii indruma si verbalizeaza tot timpul pentru a ii incuraja pe cei mici sa vorbeasca.

Activitati antrenante

Programul de cresa nu inseamna doar somn pentru cel mic. Acesta include activitati precum cantece, poezii scurte, exercitii fizice si distractive, activitati practice (pictat, desenat, lipit, etc.), jocuri de grup si activitati de invatare. Toate sunt indrumate de educatori cu multa rabdare si care stabilesc un mediu plin de voie buna.

 

Gradinita pentru copii de 3-6 ani

La noi, copiii sunt stimulati de increderea cu care sunt investiti de catre pedagogi cand li se permit activitati pe care ei le percep ca fiind specifice numai adultilor, cum ar fi aranjarea obiectelor la locul de joaca, udarea florilor sau prepararea unor feluri de mancare. Aceste actiuni simple cu o importanta extraordinara pentru copii, ii responsabilizeaza si ii ajuta sa isi intuiasca propriile forte printr-o participare activa si constienta la “ceva important”.

Noi lucram cu copilul astfel incat odata trezita curiozitatea acestuia, sa isi doreasca sa invete si sa inteleaga informatia, ca alternativa la invatatul mecanic si des practicat in sistemul atat de bine cunoscut al scolii de azi.

 

 

Program:

Intre orele: 8:00-18:30

Program normal: 8.00-14.00, Tarif: 900 lei

Program prelungit: 8.00-18.30, Tarif: 1100 lei/luna

Tarif masa: 300 lei/luna

 

Pentru mai multe detalii sau pentru inscrieri, va rugam sa ne contactati.

 

Grădinița Montessori Edu

Str. Mântuleasa nr. 21, Sector 2, București

Telefon: 0744.439.919, 0721.833.901

Email: [email protected]

Website: http://montessoriedu.ro/

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU