Educație Senzorială. Dezvoltare Personală pentru Mămici și Tătici

Sâmbătă 12 Octombrie 2019
Cluj-Napoca

Despre ce este vorba?
Educația senzorială este un proiect de dezvoltare personală care se adresează atât mămicilor cât și tăticilor sau oricărei persoane care are în grija sa copii ( bone, educatoare, bunici etc).

Ce se întâmplă în cadrul întâlnirilor noastre?
Cei care participă sunt ghidați prin experiențe senzoriale simple: de respirație, echilibru, mișcare să trezească, ca apoi să apară în mod natural sentimentul de conexiune și relație cu sine.

Pentru a fi prezenți și conectați cu copiii noștri e nevoie mai întâi să fim în legătură cu noi. Ca să înțelegem nevoia celui mic este important să înțelegem propriile nevoi.

Știm cum să interacționăm cu copiii?
Le ințelegem nevoile?
Cunoaștem ceea ce simt?
Furia copilului provoacă în părinte/ adult o furtună?
Sunt momente în care nu știm cum să le alinăm plânsul?
Vrem să îi învățăm să simtă și să fie ei înșiși?

Cum putem face asta daca noi nu știm cine suntem și ce anume simțim.

O scurtă istorie…
Conștientizarea a tot ceea ce este în interiorul nostru, conștientizarea senzorială ca tehnică de lucru în ceea ce privește dezvoltarea personală apare pentru prima dată în Statele Unite în 1938 și este ghidată de Charlotte Selver.
În 1950 aceasta reuseste să introducă la New School for Social Research din New York și în 1963 la Institutul Esalen din California primele cursuri practice despre „conștientizarea corpului” și „experiența non-verbală”, cursuri cu un impact major.
In prezent aceste cursuri/ ateliere se desfășoară în întreaga lume și susțin redobândirea capacității naturale cu care ne naștem.
Peggy Zeitler, formator și reprezentant oficial Germania- Conștientizare senzorială, a susținut cursul desfașurat la Londra din echipa caruia am făcut parte și suntem onorați să oferim mai departe din tot ce înseamnă beneficiul conștientizării

Nr locuri: 7
Pret: 50 lei

Inscrierea- messenger sau la tel 0740 259426

Locatie: Str. Calea-Motilor 143-145. (statia de autobus Agronomie)
Cluj- Napoca
Intrarea se face prin gangul cladirii.

Vis-a-vis de Platinia Shopping Center unde daca veniti cu masina personala puteti parca 2 ore gratuit in parcarea subterana

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 12 Octombrie 2019

Program:
09:30 - 10:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL