Elefantelul curios. Loc de joaca si afterschool

Despre Elefantelul curios, loc de joaca si afterschool

elefantelul-curios-300x300Un loc de relaxare atat pentru copii, cat si pentru parinti

A fost odata un Elefantel curios, personaj din povestea cu acelas nume, scrisa de Rudyard Kipling. Dincolo de a fi o poveste frumoasa pentru cei mici, Elefantelul curios este locul de joaca si afterschool unde copilul tau se simte bine. Pentru ca, fie e vorba de joaca sau teme, el este incurajat sa-si traiasca copilaria frumos, jucandu-se si invatand intr-un spatiu familial.
Aflat intr-o vila cocheta, din sectorul 4, pe bulevardul Constanti Brancoveanu nr, 7D, Elefantelul curios este dispus pe trei nivele, astfel:

-locul de joaca de la parter este atent gandit si construit pentru copiii curiosi, plini de energie si pusi pe sotii. El este recomandat copiilor cu varste de la un an la maximum 7 ani. Toti copiii de la locul de joaca sunt mereu supravegheati de personal specializat. Tot la parter organizam petreceri aniversare pentru copiii micuti, iar cei mai mari au dedicat un spatiu special la etajul 1.

 la etajul 1, se fac lectiile, la afterschool, dar nu ca la scoala, ci intr-un spatiu unde cei mici sunt incurajati sa isi faca temele invatand unii de la altii, impreuna, dar indrumati de un cadru didactic. Aici se desfasoara si cursurile de afterschool, care de care mai interesante: teatru, pictura, dans, limbi straine, curs de bune maniere, sah, origami.

– la mansarda se organizeaza cursuri de dans si de canto, iar in alte zile, cursuri de aerobic pentru mamicile active sau cursuri de cusut, sub forma unor sezatori moderne.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU