Programul Educațional Reach Virtual Reality pentru Copii de 8-16 ani

București

Gateway VR & VR Voyagers vă invită la programul educațional Reach VR. Reach VR folosește tehnologia de realitatea virtuală (pe HTC Vive sau Oculus Rift) pentru a-i invăta pe copii o paletă largă de materii, cu scopul de a-și atinge adevăratul potențial.

Reach Virtual Reality folosește tehnologia de realitatea virtuală (pe HTC Vive sau Oculus Rift) pentru a invăta copiii o paletă largă de materii, cu scopul de a-și atinge adevăratul potențial. Cursurile Reach VR sunt compuse din 4 module, durează 60 de minute și au loc la sediul Gateway VR din București, în fiecare Sâmbătă.

Lecțiile sunt destinate copiilor între 8-16 ani și sunt oferite de un profesor certificat internațional, asistat de staff-ul român de la Gateway VR.

Conținutul și instrucțiunile vor fi oferite în limbă engleză, așa că este necesară o minima cunoaștere a acesteia, chiar dacă suportul în limbă romană va fi disponibil. Fiecare lecție constă într-o introducere care va oferi context și ajutor pe partea tehnică, o activitate în realitatea virtuală și o discuție, la final. Lecțiile au o altă temă academică, insă toate sunt menite să dezvolte aptitudini de comunicare și colaborare.

Învățarea tradițională nu este întotdeauna usoară, insă în Realitatea Virtuală elevii pot vedea, atinge și interacționa cu lucruri reale, abstracte sau imposibile. Astfel, crește posibilitatea invătării de noi idei și concepte, într-un mediu distractiv menit să capteze în totalitate atenția copiilor.

Programul Reach Virtual Reality este tinut incepand cu luna Ianuarie 2018 cu program recurent. Informatii despre locurile disponibile, ore si date puteti gasi mai jos.

Reach VR Seriile V și VI
Sâmbătă 7 Iulie – 28 Iulie
Program: 10:00 – 11:00 | 11:15 – 12:15

 

  • Reach VR Seria V – Sambata – 7 Iulie – 28 Iulie – Program: 10:00 – 11:00
    Total locuri disponibile: 4
  • Reach VR Seria VI – Sambata – 7 Iulie – 28 Iulie – Program: 11:15 – 12:15
    Total locuri disponibile: 4

Pentru cursurile Reach VR se percep urmatoarele tarife:

  • Participare Curs 4 sedinte: 330 LEIParticipare Modul individual: 95 LEI

Câștigă un loc la cursul Reach VR iunie-iulie pentru micuțul tău!

Trebuie doar să dai share public la postarea de pe pagina de Facebook și să aștepți tragerea la sorți de pe 3 iulie, între 20:00 și 20:30. Reach VR este programul prin care copilul tău poate avea o experiență unică de învățare în realitate virtuală. Cursul durează o lună și se ține sâmbăta de la ora 10:00. #comelearnatgateway
Regulamentul concursului este disponibil aici: https://bit.ly/2thByis

Ducem educația în viitor.

Fiecare lecție constă într-o introducere care va oferi context și ajutor pe partea tehnică, o activitate în realitatea virtuală și o discuție la final. Lecțiile au o altă temă academică, insă toate sunt menite să dezvolte aptitudini de comunicare și colaborare.

Învățarea traditională nu este întotdeauna usoară, insă în Realitatea Virtuală elevii pot vedea, atinge și interacționa cu lucruri reale, abstracte sau imposibile. Astfel, crește posibilitatea invătării de noi idei și concepte, într-un mediu distractiv menit să capteze în totalitate atenția copiilor.

Beneficii ale programului:

– Acces la echipament, tehnologie și software de ultima oră în realitatea virtuală pe toată durata cursurilor.
– Lecțiile vor fi susținute de un profesor certificat internațional.
– O clasă de dimensiune mică (4 copii), oferindu-i fiecărui elev o experiență personalizată.
– Diplomă de absolvire curs.
– Un discount de 20% la Gateway VR Studio în afară orelor de curs. (Valabil pentru 3 luni).
– O modalitate Complet imersiva și interactivă de învățare.

programul educațional Reach VR

Pentru înscrieri și întrebări:

Pentru înscrieri și detalii adiționale folosiți și butonul de mai jos. Veți fi redirecționați către site-ul Gateway VR Studio.

AFLĂ MAI MULT

Cursuri

Lesson 1 – Google Earth VR (Geography Focus)

Google Earth VR is one of the most compelling uses of Virtual Reality technology on the market today, allowing students to explore the world from totally new perspectives.  They can stroll the streets of Tokyo, soar over the Grand Canyon, or walk around the Eiffel Tower.  In this lesson students will be challenged to navigate across the globe using their knowledge of countries, continents and oceans; and to compare and contrast different locations.  They will work with a partner to give and receive directions and to describe and record the human and physical geography they find.

VEZI TOATE LECŢIILE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU