Evaluarea motorie si senzoriala a copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani.

KinetoBebe impreuna cu Caravana Pretuieste Viata in TURUL COPIILOR SANATOSI in SIBIU SI BRASOV

KinetoBebe alaturi de Fundatia Pretuieste Viata si impreuna cu Andreea Marin vor intreprinde un program inedit si in premiera la nivel national: evaluarea motorie si senzoriala a copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani.

Copiii sunt asteptati In data de 21 mai la Sibiu si in 22 mai 2014 la Brasov in apropierea salii unde se va tine Conferinta Pretuieste Viata.

Terapeutii Centrului KinetoBebe vor fi prezenti la eveniment si vor astepta copiii cu jocuri motorii si multe provocari. In spatele jocurilor cu care sunt antrenati micutii se gasesc bareme de evaluare atat motorie cat si psihologica si logopedica, parintii urmand sa primeasca cate o fisa de evaluare pentru fiecare arie in parte. Aceste evaluari GRATUITE au un caracter general, ele find menite sa sensibilizeze parintii cu privire la aspectele care pot aparea in timpul cresterii si dezvoltarii copilului.

Acest proiect este inclus intr-un program de amploare sustinut de Centrul KinetoBebe, promovand terapia profilactica timpurie si combaterea problemelor in dezvoltarea neuromotorie a copilului sanatos.

Efortul echipei KinetoBebe se va concretiza prin multitudinea de copii evaluati, si dorim sa folosim fiecare clipa in modul cel mai efficient posibil.

 Pentru inscrieri va rugam sa sunati la numarul de telefon 0727 988679 sau email la  [email protected] pentru a face o programare.

Atentie, locurile sunt limitate.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU