Evenimente 1-5 Iunie. Ziua Copilului și Rusalii la București

Parfumul proaspăt al verii se împrăștie în aer, iar în inimile copiilor din întreaga lume crește nerăbdarea și bucuria. Se apropie Ziua Copilului, sărbătoarea ce aduce zâmbete și voie bună, oferind ocazia perfectă de a celebra inocența și creativitatea celor mici.

În fiecare an, pe 1 iunie, orașele se umplu de evenimente pline de aventură și distracție, dedicând întreaga zi micilor petrecăreți. Copiii își pot exprima liber imaginația și pot explora lumea fascinantă a jocului. Așadar, să pornim într-o călătorie magică prin câteva dintre cele mai captivante evenimente organizate în această zi specială, în care copiii vor deveni eroi și visele vor prinde viață!

5 modalități de ameliorare și tratare a răului de mașină. Nu pleca în concediu cu răul de mașină!

Petrece Ziua Copilului în Parcul la Țară

1-5 IUNIE

parcul la taraDacă vă place să vă distrați în aer liber, nu ratați programul nostru special pentru prima săptămână din iunie la Parcul la Țară. Spectacole de teatru, muzică, jocuri, ateliere și multe alte surprize pentru toate vârstele.

De pe 1 și până pe 5 iunie, în Parcul La Țară (km 36 spre Pitești) avem zilnic distracție în aer liber. Teatru, animatori, baloane, ateliere de pictură, tiroliană, plimbare cu căruța, cățărat prin copaci, ponei, alpaca și, mai ales, multe veselie.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

DETALII


Zilele Copilului la Veranda Mall
O celebrare prelungită a copilăriei pentru toți vizitatorii

1-4 IUNIE

În perioada 1-4 iunie, Veranda Mall celebrează Ziua Copilului printr-o serie de evenimente dedicate atât copiilor cât și părinților. De la ateliere de lucru manual și desen, la expoziția educativă despre albine, activități de face painting și nu numai, centrul comercial vă invită pentru un 1 iunie prelungit de distracție și învățare.

Vezi întregul program de concursuri și activități pregătit de Veranda Mall pentru a sărbători Ziua Copilului.

DETALII


Art Safari Kids Edition, un palat deschis pentru toată familia!
Palatul Dacia-România

1-5 IUNIE

Art Safari Kids EditionExpoziții cu jucării din Epoca de Aur, creații LEGO®️ de mari dimensiuni, cinema, spectacole și cursuri de artă, între 1-5 iunie. Palatul Dacia-România de pe Lipscani își deschide special porțile, în perioada 1-5 iunie, pentru a găzdui Art Safari Kids Edition, cel mai distractiv eveniment cultural dedicat întregii familii.

Expoziții de jocuri și jucării vintage de la Muzeul Jucăriilor, costume, păpuși, filme și spectacole realizate în colaborare cu cele mai iubite teatre pentru copii din București: Teatrul Țăndărică, Teatrul „Ion Creangă”, Opera Comică pentru Copii, dar și ateliere de desen și pictură alcătuiesc programul de artă și distracție din inima Bucureștiului.

DETALII


Festivalul Copiilor Mici și Mari
în Parcul Unirii din Piața Unirii

1-4 IUNIE

În cadrul evenimentului ”FESTIVALUL COPIILOR MICI SI MARI” copiii își pot antrena superputerile în zone diferite ale parcului, după preferințe:

• Cei pasionați de activități de pictură, art&craft și modelaj găsesc activitățile preferate în zona creativității.
• În zona curajului, pe copii în așteaptă câini polițiști, motociclete și mașini, simulatoare, ateliere de
educație rutieră, precum și ateliere digitale și jocuri din realitatea virtuală.
• Copiii care iubesc mișcarea și sportul vor avea parte, în zona energiei de demonstrații de tir, scrimă, arte
marțiale, gimnastică, airsoft.
• Pentru a-și dezvolta puterea bunătății, copiii și părinții sunt așteptați la FESTIVAL cu demonstrații de
prim ajutor, ateliere de reciclare creativă, dresaj de căței, jocuri în natură și un traseu senzorial.
• Copiii iubitori de povești și prieteni vor putea participa la spectacole de teatru și improvizație, ateliere de
muzică, lansări de cărți pentru copii și ateliere de educație financiară.

În Parcul Unirii va avea loc evenimentul dedicat intregii familii.

Detalii aici.


Micii cofetari
Atelier tematic pentru copii

⭐ Vești bune! ⭐ Vom serba ziua copilului printr-un atelier creativ în cadrul căruia ne vom distra făcând împreună un tort super gustos, dar și alte activități distractive. Promitem o aniversare plină de voie bună, creativitate și prieteni noi! ⭐ Vom avea activități menite să le dezvolte celor mici imaginația, abilitățile de socializare, motricitatea fină.

  • 𝐂𝐚̂𝐧𝐝❓ Sâmbătă, 3 IUNIE, de la ora 11.00
  • 𝐔𝐧𝐝𝐞❓ La Spectrul Copilăriei, Str. Frunte Lată, nr. 4, Sector 5, București

Detalii aici.


Festivalul Opera Copiilor
Opera Comică pentru Copii

26 MAI – 11 IUNIE

Festivalul Opera Copiilor este unul dintre proiectele emblematice ale Operei Comice pentru Copii. Cea de-a șaptea ediție a acestui eveniment dedicat Zilei Mondiale a Copiilor se desfășoară în perioada 26 mai – 11 iunie 2023, între orele 10-21.

Detalii aici.


Stagiunea estivală VăraTIC începe la Teatrul Ion Creangă

1-2 IUNIE

Vacanța de vară începe la Teatrul Ion Creangă, de Ziua Internațională a Copilului, în cadrul celei de-a V-a ediții a Stagiunii estivale cu povești VăraTIC. Din 1 iunie până în 2 iulie, Sala Mică din Strada Biserica Amzei 21-23 devine locul poveștilor nemuritoare și al copilăriei infinite, cu evenimente distractive și educative pentru întreaga familie.

DETALII


FESTUM LIBERI
Festival Caritabil la Muzeul Național al Țăranului Român

1-4 IUNIE

Galeria Arhiva de Artă în colaborare cu Muzeul Național al Țăranului Român și Societatea naționala de Cruce Roșie din România, vă invită in perioada 01- 04 iunie, să sărbătorim ziua copilului în incinta curții Muzeului Țăranului Român.

Deschiderea oficială 1 Iunie orele 10.00, în incinta Muzeului Național al Țăranului Român din Șoseaua Kiseleff nr.3. Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârsta, copiilor și iubitorilor de artă, care sunt așteptați în perioada 01 Iunie – 04 Iunie 2023, la Muzeul Național Țăranului Român, în cadrul festivalului intitulat FESTUM LIBERI, unde vor expune peste 30 de artiști care și-au exprimat cu entuziasm disponibilitatea de a susține cauza copiilor din medii defavorizate din Centrele E.G.A.L., ale Crucii Roșii Române.

Detalii aici.


Descoperă-i noi talente copilului tău

Activități dedicate celor mici la Colosseum Mall

1-4 IUNIE

 

Descoperă-i noi talente copilului tău la Colosseum Mall: vă așteptăm între 1-4 iunie cu activități dedicate celor mici, de care vă veți putea bucura în familie!

În fiecare zi, la Colosseum Mall e rost de distracție pentru părinți și copii! Toți cei prezenți vor avea parte de multe surprize și invitați speciali.

Vezi programul pregătit aici.


EVENIMENTE TRECUTE

Parada Micilor Biciclisti
West Side Kids Race in Drumul Taberei

1 IUNIE

De 1 iunie, în Drumul Taberei oprim mașinile și ne urcăm pe biciclete. Cu familia în pluton, pedalăm și ne distrăm în cartierul de vest! Intra și tu în cea mai frumoasă poveste pentru copii: West Side Story, powered by București FM un eveniment organizat de Go4fun, Road Grand Tour și Primăria sectorului 6.

DETALII


1uniFEST | Sari în sus de bucurie
Parcul Al. Ioan Cuza

1 IUNIE

🥳 SuperEroii Itsy Bitsy te așteaptă să sari în sus de bucurie la 𝟏𝐮𝐧𝐢𝐅𝐄𝐒𝐓 2023!

🤩 𝐈𝐭𝐬𝐲, 𝐁𝐢𝐭𝐬𝐲, 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐙𝐚̆𝐩𝐚̆, 𝐒𝐩𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫, 𝐒𝐩𝐚𝐫𝐤 și 𝐃𝐣 𝐃𝐨𝐝𝐢 așteaptă copiii și părinții la 1uniFEST – cea mai veselă și mai colorată sărbătoare a Copilăriei – 𝐩𝐞 𝟏 𝐈𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐂𝐮𝐳𝐚 din București, pentru o zi plină de jocuri, activități distractive și educative, spectacole și întâlniri memorabile.

DETALII


Voi ce faceti de Ziua Copilului? 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City

1 IUNIE

De 1 iunie, pentru o zi întreagă, în toate locațiile în care este prezent, Cinema City face un cadou copiilor de toate vârstele: un preț unic, de 10 lei, la orice film din oferta variată de animații pregătite special pentru Ziua Copilului. Alegeti din micile comori pregatite doar pentru voi: Spider-Man: Across the Spider-Verse/Omul Păianjen: prin lumea păianjenului, în avanpremieră extraordinară la Cinema City, Little Allan/Micul AllanO aventură extraterestră, Mavka/Mavka. Zâna Pădurii, Super Mario/Super Mario Bros: Filmul, Moonbound/Aventuri până la lună și înapoi, Rabbit academy/Academia iepurașilor: Paștele e în pericol.

Amintirile alături de cei mici sunt neprețuite, mai ales de ziua lor! La Cinema City, de 1 iunie, biletele sunt doar 10 lei pentru părinți și copii! Intrați în aventura cinematografică și oferiți-le micuților o zi de vis. Prezența voastră este cel mai important lucru pentru ei.

DETALII


Ziua Copilului la Gymboland
Ateliere creative + super petrecere!

1 IUNIE

Bucurați-vă, dragi aventurieri mici și mari, pentru că 1 iunie vine cu surprize speciale la Gymboland! 🥳🎉 Ziua copilului se sărbătorește în stil grandios la noi, cu un program magic, pregătit special pentru a aduce zâmbete pe chipurile micuților! 🏰🎁

Haideți să ne bucurăm împreună de această zi specială și să transformăm fiecare moment într-o amintire de neuitat! ✨🌈 Vă așteptăm cu brațele deschise în universul Gymboland pe 1 iunie! 🚀🤸‍♀️

DETALII


Ziua Copilului la Rematch
Jocuri atractive, vouchere valorice și multe alte surprize!

1 IUNIE

De 1 iunie, Rematch vă așteaptă cu multe surprize speciale: jocuri atractive, vouchere valorice și multe alte surprize!

O experiență în locația ta preferată cu jocuri arcade te poate face să te simți din nou copil!

Haide să vezi ce surprize ți-am pregătit!

DETALII


Ziua Copilului pe Platoul Sălii Polivalente

1 IUNIE

Vatā de zahār pe bāt,distracție si voie bunā pe 1 IUNIE, de Ziua Copilului, pe Platoul Sălii Polivalente Bucuresti!

Copiii se întâlnesc cu personajele preferate din povesti la piesele de teatru de păpuși, se distreazā la jocurile de ștafetă , participā la atelierele creative , se picteazā pe fatā și se bucurā de ziua lor petrecutā în aer liber, pe un platou de mii de metri pătrați!

DETALII


Atelier de Pictat Căsuțe de 1 Iunie
(Copii+Părinți) la Art & Hobby Studio

1 IUNIE

Pe 1 iunie vă așteptăm cu mic, cu mare la atelierul de pictat căsuțe pentru echipele formate din copii și adulți. Acest atelier este dedicat echipelor formate din copii+părinți. Membrii echipelor trebuie să comunice, să se sfatuiască și să lucreze împreună pentru a realiza cele mai frumoase casuțe pentru păsărele.

Este o ocazie ideală de petrecere a timpului liber în familie, bucurându-ne de artă într-un mediu creativ și relaxant.

DETALII


Tinerețe fără Bătrânețe și Viață fără de Moarte
Spectacol +5 ani la Teatrul Coquette

1 IUNIE

Teatrul Coquette vă invită la TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE ȘI VIAȚĂ FĂRĂ DE MOARTE, un spectacol ce se adresează copiilor de la 5 ani în sus, dar și adolescenților și adulților, abordând și teme filozofice.

Spectacolul oferit de Teatrul Coquette își dorește să poarte publicul de toate vârstele în tărâmurile fantastice ale basmului românesc, în care Făt Frumos pornește să găsească ceea ce niciun muritor nu a găsit vreodată – tinerețe și viață nesfârșită. În această călătorie va fi însoțit de un prieten năzdrăvan, de nedespărțit: calul fermecat, cel înaripat.

DETALII


Ziua Internațională a Copilului
la Muzeul Satului

1 IUNIE

Muzeul Satului îi invită pe cei mici să serbeze împreună Ziua Internațională a Copilului! Evenimentul începe la ora 10:00 cu deschiderea Casei Saschiz și continuă cu seria de ateliere de storytelling, susținute de asociația De Basm. Pe toată durata zilei, pe aleile din „Satul Nou” va fi organizat Târgul de jucării, carte, dulciuri, limonadă.

DETALII


Întâlniri de Basm la MMB
Atelierul +6 ani „Cornute cosmonaute” cu scriitoarea Carmen Tiderle

1 IUNIE

Atelierul de nonsensuri e un work & funshop de poezie pentru copii cu lectură, inspirație și un pic de creație. Adică citim (artistic, cu har și intonație) o selecție de poeme pe mai multe teme din toate volumele („Pe dos”, „În orașul Bucurville”, „Cine a pus piper în mare?”, „Fabrica de lipici”, „Trecere pentru pitoni”), dar mai ales din „Cornute cosmonaute și alte 116 nonsensuri”. Apoi le deconstruim ca să vedem ingredientele unei poezii reușite, vorbim despre idee, rime, umor, încercăm să creăm pe loc o mică poezie, un limerick poate, pe o temă aleasă de copii, și, nu în ultimul rând, ne distrăm jucându-ne cu cuvintele.

DETALII


De 1 iunie, intrare gratuită la Haloterapie
@ Salina Chiajna

1 IUNIE

De 1 iunie, copiii intră gratuit la joacă în sare și Haloterapie 🎉🤗.

Locația este deschisă de la 10:00 la 20:00.

Detalii la Salina Chiajna.


Jack și vrejul de fasole
Spectacol +5 ani la Teatrul Țăndărică

1 IUNIE

Un băieţel pus pe şotii dar cu suflet mare, dornic să-şi ajute mama, reuşeşte prin forţa magică a unui vrej de fasole fermecat să ajungă pe tărâmul Uriaşului, pe care îl învinge cu isteţime şi curaj. Îşi răzbună astfel tatăl (pierdut cu mult timp în urmă în ţara Uriaşului) şi asigură un trai decent pe viitor familiei sale. Veniţi să îl vedeţi la Teatrul „Țăndărică”, să-i fiţi alături în lupta cu Uriaşul, să fiţi martorii unui spectacol cu păpuşi de diverse tipuri şi dimensiuni şi cu actori la vedere!

Detalii aici.


1 iunie 2023 – „Porți Deschise”
la Camera Deputaților

1 IUNIE

🎈🎉 La Camera Deputaților copiii sunt așteptați între orele 10:00 și 17:00! 🏛

Intrarea este liberă și se face dinspre Bulevardul Națiunile Unite, vezi aici.

Detalii aici.


Cupa Arrow 1 iunie
în Parcul Titan – lac IOR

1 IUNIE

𝗖𝘂𝗽𝗮 𝗔𝗿𝗿𝗼𝘄 𝟭 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, concursul de pescuit dedicat copiilor, ajuns anul acesta la ediția cu numărul XIX, se va desfașura în ziua de joi 𝟭 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, în parcul 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗜𝗼𝗮𝗻 𝗖𝘂𝘇𝗮 – 𝗜𝗢𝗥, pe lacul 𝗧𝗶𝘁𝗮𝗻.

La acest eveniment organizat de 𝗔𝗿𝗿𝗼𝘄 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹, toți copiii vor avea de câștigat. Încurajăm apropierea de natură, mișcarea în aer liber, relaxarea și bucuria rezultată în urma prinderii primului peștișor. Indiferent de numărul peștilor prinși, copiii sunt supuși unui test de răbdare și disciplină, calități atât de utile pentru practicarea pescuitului sportiv.

Detalii aici.


Atelier de pictat pisici pe tricouri
Cărturești

1 IUNIE

Vă invităm să sărbătorim ziua Copilului împreună cu un atelier de joacă, bucurie și pisici.
Cele mai tari tricouri sunt cele pe care ți le pictezi singur!

Îți punem la dispoziție un tricou, culori speciale pentru material textil rezistente la apă, pensule, surse de inspirație pentru pisici năzdrăvane sau curioase. Sau vii cu inspirația de acasă și îți pictezi pisica preferată. Vom picta, desena sau chiar scrie pe tricouri. Petrecem o dimineață plăcută, într-o atmosfera prietenoasă și la final vei pleca acasă cu un tricou personalizat numai bun de purtat sau de făcut cadou cuiva drag.

Detalii aici.

349139051_798907648304456_4244808919954547893_n 347387321_151930431077793_1480647310190130102_n

Detalii Eveniment

Perioada:
01-04 Iunie 2023

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL