7 Excursii în Familie la Cai. Cluburi de Echitaţie şi Ferme Kid-Friendly lângă Bucureşti

Ferma la Tzară
Plimbări cu Ponei şi Lecţii de Echitaţie

Excursii în familie la cai La TzarăVreţi sa faceţi o excursie cu familia la cai în natura? Puteţi vizita ferma La Tzară, o destinatie rustică de aventură, relaxare şi distracţie pentru copii şi adulţi. Aici copiii se pot juca la locul de joaca din natură, cu trambulina gigantica, tiroliana, tobogan, leagane, loc de catarat, groapa cu nisip, sau pot sa mangaie si sa hraneasca animalele, sa calareasca ponei sau sa ia lectii de echitatie.

Vezi locaţia pe hartă

  • Bucuresti ➟ 47 km➟ La Tzară (VEZI RUTA)

Dacă ai avut parte de excursii reuşite în familie la cai în apropierea Bucureştiului te rugăm să le împărtăşeşti cu noi, postând un comentariu mai jos!

Pagina precedenta
1
2
3
4
5
6
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU