Expo Mama si Copilul, dedicata copiilor intre 0-10 ani si viitoarelor mame

Expo Mama si Copilul – singura expozitie dedicata copiilor intre 0-10 ani si viitoarelor mame- isi deschide portile peste o saptamana.

Banner 5 siteIntre 5-8 iunie sunteti invitati la Sala Palatului, sa alegeti din miile de produse si servicii oferite de companiile expozante. Preturile sunt speciale, de expozitie !!!

INTRAREA ESTE GRATUITA!!!

Programul este prelungit, pentru a avea timp sa vizitat si sa cumparati in voie tot ce aveti nevoie pentru dumneavoastra si copil. De joi pana sambata va asteptam intre orele10.00- 20.00, iar duminica intre 10.00- 18.00.

Tombola Mamei si Tombola Copilului ii asteapta cu drag pe vizitatorii Expo Mama si Copilul. Intrati pe site-ul evenimentului, la sectiunea Evenimente, unde veti gas lista cu premiile oferite de partenerii expozitiei. Norocosii castigatori care vor complete taloanele de tombola si le vor introduce in urnele aflate la intrarea in expozitie, au sansa sa plece acasa cu un carucior, hainute, cosmetice, jucarii si cate si mai cate.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU