Festival Suedez Midsommar 2023 la Roaba de Cultura

10-11 Iunie 2023
București

Alătură-te Festivalului Midsommar 2023, unde vei experimenta bucuria autentică a culturii suedeze, vei învăța despre valorile lor fundamentale și vei sărbători alături de persoane ca tine, pline de entuziasm!

Pe lângă distracția garantată de activitățile interactive, atelierele pentru copii și adulți, film și picnic, concerte, jocuri și dansuri tradiționale suedeze, Festivalul Midsommar 2023 are și o latură educativă remarcabilă. Veți putea învăța mai multe despre valorile și tradițiile suedeze, dar și despre concepte fundamentale precum democrația și sustenabilitatea, fiind și o ocazie de a celebra Ziua Mondială a Mediului Înconjurător ✨

Două zile, unde distracția, cunoașterea și conexiunile umane se împletesc într-o experiență extraordinară! 🌸✨

📍 Roaba de Cultură, Parcul Herăstrau

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Sursa: https://www.facebook.com/events/1396333227887164/

Detalii Eveniment

Perioada:
10-11 Iunie 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL