Festivalul Primăvara Spiritului – ediția a IV-a

Sâmbătă 30 Martie 2019
București

Vom desfășura această ediție pe parcursul a trei sâmbete la Biblioteca metropolitană. Vom avea trei matinee cu proiecții de film, meditație și MUZICĂ LIVE. Vom viziona artiști profesioniști din instituțiile bucureștene evoluând in recitaluri magice.

Sâmbătă, 16 martie la ora 11.00 la Biblioteca Sadoveanu din Piata Amzei (Str. Tache Ionescu Nr. 4), Sala Auditorium, începem festivalul cu o dimineată de film documentar, poezie, metafizică, networking.

Festivalul Primăvara Spiritului se va desfăşura în acest an între 16 şi 30 martie şi celebrează 96 de ani de la naşterea Maestrului Spiritual Shri Mataji Nirmala Devi, fondatoarea Sahaja Yoga.

Intrarea la toate evenimentele este liberă.

Organizat pentru prima dată în anul 2016 în jurul datei de 21 martie, festivalul este dedicat zilei de naştere a maestrului spiritual Shri Mataji Nirmala Devi, fondatoarea Sahaja Yoga. Data se suprapune şi cu Anul Nou persan (Nawroz), un preambul al Paştelui creştin. Sintagma „Primăvara Spiritului”este o trimitere directă la renaşterea spirituală, sau cea de a doua naştere, aşa cum a fost descrisă în paginile Noului Testament prin citarea Mântuitorului însuşi şi care nu este altceva decât Realizarea Sinelui.
Din program:
proiecții video, prezentări ale diferitelor curente de filosofie orientală și europeană,experimentul Realizarii Sinelui, meditație ghidată, workshopuri, prezentări și demonstrații ale folosirii meditației, lectură din scriitori precum William Blake, Adi Shankaracharia, Rumi, Khalil Gibran, Lev Tolstoi, Lucian Blaga, Kabir, Gyaneshwara, Nirmala Shivastava, Namdev, etc., prezentarea de cărți, studii și alte lucrări, portrete de personalități iluminate si recitaluri.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 30 Martie 2019

Program:
11:00 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Festivalul Primăvara Spiritului - ediția a IV-a este organizat în perioada 16-30 Martie 2019; Sâmbăta în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL