Filme de copii gratuite – Grand Family Festival

11:00:00 - 11:00:00
05-19 Aprilie 2013

Copiii văd gratuit filmele din cadrul Grand Family Festival

Festivalul are loc la Grand Cinema Digiplex în perioada vacanței de primăvară, între 5 și 19 aprilie

 Grand Family FestivalVineri, de la orele 11, debutează cea de-a doua ediție a Grand Family Festival cu animația Disney,“Ralph Strică-Tot”. Festivalul este creat pentru a celebra vacanța de primăvară a copiilor, pe care îi invită să se bucure de filme împreună cu întreaga familie.

În cadrul Grand Family Festival vor fi prezentate cele mai îndrăgite filme de animație și aventuri care au rulat în ultimii ani. Vor fi proiectate 15 filme, printre care titluri de succes la box-office, îndrăgite atât de copii cât și de părinți: 10 filme de animație precum “Madagascar 3: Fugăriți prin Europa”, “În căutarea lui Nemo” sau “Hotel Transilvania” si 5 filme artistice de aventuri, printre care “Grozavul și Puternicul Oz” sau “Uimitorul Om Păianjen”.

 

La proiecțiile din cadrul festivalului copiii sub 12 ani vor avea intrare gratuită, iar ceilalți membrii ai familiei vor beneficia de un preț special de doar 15 Lei.

Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival și regulamentul pot fi găsite pe www.grandcinemadigiplex.ro.

Detalii Eveniment

Perioada:
05-19 Aprilie 2013

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Grand Cinema Digiplex

Județ:
Bucuresti

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL