Funny Circus – Acrobatie si activitati sportive pentru copii

Funny Circus aduce un concept nou pentru activitatile pentru copii din Bucuresti – Arta circului si sport pentru copii

Funny Circus propune un mod inedit de activitate sportiva pentru copiii dumneavoastra: dorim sa motivam copiii sa faca miscare imbinand arta circului cu elemente de educatie fizica, printr-o combinatie de sport si elemente artistice care cu siguranta le vor aduce zambetul pe buze.

 

funny circus activitati

 

Alaturi de un profesor atestat si pregatit profesional, fosta artista de circ cu prezentari la diferite festivaluri internationale si cu o experienta de peste 10 ani in lucru cu copiii, ei au sansa de a invata sa jongleze, sa mearga pe sarma, sa stapaneasca cercuri de hula hoop, sa faca trapez, sa invete mersul pe o singura roata (unyciclu) si nu in ultimul rand diferite elemente de acrobatie intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Activitatile sunt adaptate in functie de varsta copiilor.

Cel mai important element este siguranta. In toate cazurile, copiii se bucura de o permanenta supraveghere a unui instructor, acesta cunoscand masurile de siguranta si nivelul la care trebuie sa se antreneze un copil.

La Funny Circus gasiti si activitati sportive pentru adulti: Zumba Fitness si Hoola Hoop Aerobic.

 

 

Programul activitatilor de sport si arta circului pentru copii

Frecventa: 4 sedinte pe luna,

Tarif: 80 lei/ luna

Aici gasiti programul activitatilor de circ

Contact si inscrieri:

[email protected]

http://www.funnycircusparty.com/

0762.655.290

Locatie: Sos. Iancului 46 (Incinta Metalurgica, Etajul 2).

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU