Golden Egg Hunt la Candy Land | Cluj-Napoca

Joi 13 Aprilie 2023
Cluj-Napoca

Micii detectivi sunt așteptați la Candy Land pentru o vânătoare de ouă extravagantă! 🔎

Iepurașul de Paște a ascuns în locația noastră 18 ouă colorate și un ou aurit magic. Fiecare culoare reprezintă un anumit număr de puncte, iar micuțul tău trebuie să adune cât mai multe pentru a fi printre câștigători. 🐰

Dar asta nu e tot! Oul de aur magic valorează cele mai multe puncte! Atunci când este găsit, norocosul trebuie să anunțe, iar cursa se oprește.

Juniorul care are oul de aur este desemnat câștigător, iar premiul lui va consta într-un tort de 2 kg marca L’éclair Magique. Celelalte două premii se vor acorda în funcție de numărul de puncte adunate în urma cursei. Așadar, locul 2 va primi un abonament de o săptămână la Candy Land, iar locul trei un voucher de 100 de lei pentru Candy Land. 🎉

Taxa de participare este de 100 de lei și include câte o cafea (espresso lung sau scurt, cu sau fără lapte; cappuccino) sau un suc pentru fiecare însoțitor si 3h acces la locul de joacă.

Te așteptăm împreună cu cei mici, joi, 13 aprilie, de la ora 17:00.

📍 Candy Land by L’eclair Magique, Strada Costache Negri, nr. 1, etaj 1, Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/candylandcluj


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Joi 13 Aprilie 2023

Program:
De la 17:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL