S-au copt și vinete de captură în grădină la Băneasa. S-a făcut și zacuscă adevărată. La jar. S-a băut multă bere craft la noi în grădină în vara asta… Așa că sâmbăta pe 14 octombrie dacă tot a stat ploaia, punem de-un ciolan cu varză dulce la foc mărunt. De ce? Toate femeile din lume știe că nu-i legumă ca porcu’, nici floare ca varza.
Rețeta vine de la fermă, împreună cu Nasul Roșu: c.i.o.l.a.n., varză nouă de-a lor, cepi, suc de roșii minunat, cimbru din grădină, toate la foc de lemne, în ceaun.
Preoțescu, Crescător de Capre vine și el cu ceva brânzeturi mucegăite numai bune de împrietenit cu berea și ciolanul afumat.
Bem ce-avem prin beci, că merge bine și cu Ground Zero Beer dar mai ales cu un Deranj Oranj.
Veniți! Cum să nu veniți?!
Locatie: Ground Zero Beer, Str. Somesul Rece nr 123, Bucuresti