Grădiniţa ABCDino a împlinit 10 ani! Grădiniţă acreditată ARACIP

Un loc unde cei mici cresc armonios şi se pregătesc, vegheaţi cu grijă şi afecţiune, pentru şcoală şi pentru viaţă.

De 10 ani lângă copii, pentru copii!

Grădiniţa ABCDino, grădiniţă acreditată in sector 3, zona Piaţa Alba Iulia, este locul in care cei mici sunt învăţaţi, îndrumaţi şi mai ales susţinuţi cu afecţiune şi răbdare să îşi atingă potenţialul maxim.

Grădiniţa ABCDino este o instituţie acreditată ARACIP, prin OM nr 3626/19.06.2014, situată în zona Piaţa Alba Iulia, deschisă într-un spaţiu adecvat desfăşurării activităţilor educative cât şi a celor recreative, dispunând de 2 clădiri (una pentru copiii de grădiniţă, cu vârste cuprinse între 3-6 ani, organizaţi în 3 grupe: mică, mijlocie, mare şi o clădire pentru grupa mini, pentru copii de la 1 an şi 6 luni- 3 ani) şi 2 curţi exterioare amenajate pentru joacă în condiţii de securitate.

Grădiniţa ABCDino a împlinit 10 ani

Întreg personalul grădiniţei este calificat şi titular pe post, astfel încât resursele umane sunt cele mai potrivite pentru dezvoltarea armonioasă şi educarea celui mic în cele mai bune condiţii şi pregătirea lui pentru şcoală în conformitate cu programa MEN. Poate de aceea, copiii care au absolvit grădiniţa ABCDino sunt primii în clase şi se adaptează foarte uşor la programul şcolar.

ABC Dino grădiniţă acreditată in sector 3 Piata Alba Iulia

Fun-tastic Kids by ABCDino

Grădiniţa ABCDino a deschis încă o locaţie în zona Dristor (Camil Ressu), Fun-tastic Kids by ABCDino, grădiniţă autorizată ARACIP, în curs de acreditare, cu acelaşi sistem de valori şi cadre didactice dedicate supravegherii şi educării celor mici.

Vezi toate detaliile Grădiniţei acreditate ABCDino, in sector 3 zona Piaţa Alba Iulia.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU