Gradinita & After School Rita Veverita

Gradinita & After School Rita Veverita

Gradinita & After School Rita Veverita este o gradinta noua, cu personal specializat, cu multa experienta in lucrul cu copiii. Venim in intampinarea parintilor cu o abordare noua a curriculumului, cu utilizarea unor metode diverse de lucru, care sa stimuleze dezvoltarea armonioasa a personalitatii copilului. Punem mult suflet in ceea ce facem, constienti fiind ca sufletele se modeleaza cu suflet!

 

Gradinita cuprinde grupe de copii intre 1-3 ani (cresa) si 3-6 ani (gradinita).

 

gradi rita-veverita

Cresa pentru copii de 1-3 ani

Consideram si noi, ca majoritatea specialistilor ca, perioada copilăriei timpurii este o perioada „magică” datorită schimbărilor şi salturilor uimitoare în toate domeniile dezvoltării care se petrec în acest răstimp in viata copiilor. Constientizand importanta unei interventii structurate si elaborate care sa determine salturi cantitative si calitative in educarea copiilor cu varste cuprinse intre 1-3 ani, am abordat un curriculum centrat pe principii si puncte esentiale in dezvoltarea timpurie.

Abordarea noastra in lucrul cu cei mici este una activa si creativa. Programul zilnic reprezinta o imbinare eficienta si armonioasa intre perioadele de joc si cele de invatare, acestea din urma apeland si ele insa la imaginatia si latura ludica a copiilor.

Ansamblul activitatilor pe care le desfasuram cu copiii este structurat avand in vedere principiile si  punctele esentiale si obligatorii in educatia timpurie.

Gradinita pentru copii de 3-6 ani

Perioada varstei 3-6 ani vine cu noi provocari, este o perioadă a descoperirii, în care copilul este deosebit de activ, doritor de independență și experiențe noi, iar grădinița oferă acestuia un mediu educațional interactiv, în care să-și dezvolte limbajul, gândirea, memoria, imaginația și creativitatea. La această vârstă se observă o evoluție a personalității copilului în direcția dobândirii unei conștiințe de sine și o mai mare adaptare la mediile sociale în care trăiește.

Gradinita pune accentul pe verbalizarea stărilor emoţionale şi stabilirea unui limbaj corect din punct de vedere fonetic şi gramatical. Atât la nivel al gândirii logice, dar şi la nivel estetic şi creativ, este vârsta cu achiziţii deosebite care conturează profilul preşcolarului.

 

DSC_6227

 

Locatie Gradinita & After School Rita Veverita

Intrarea Horbotei 12, Bl.1, parter, sector 3, Bucuresti, Romania

Telefoane:
Adina – 0734 854 026
Office – 0734 043 000
 

Taxe de sponsorizare:

Program I   08:00 – 13:00 (fara masa de pranz) – 850 lei

Program II  08:00 – 13:30 (cu masa de pranz) – 1 000 lei

Program III 08:00 – 16:00 – 1 250 lei

Program IV 08:00 – 18:30 – 1 350 lei

After School clasa 0  12:00 – 18:00 – 400 lei + 15 lei/zi masa

 

Pentru mai multe detalii sau pentru inscrieri, vizitati: http://www.gradinita-rita-veverita.ro/

 

gradinita rita-veverita afis

 

 

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU