Gradinita particulara. Gradinita lui Matei

 

Gradinita particulara Bucuresti sector 1. Gradinita lui Matei

matei 1”GRADINITA LUI MATEI” este o gradinita particulara situata in zona de Nord a Bucurestiului, sector 1 si beneficiaza de un spatiu generos, de peste 2.000 mp, special amenajat astfel incat copiii sa primesca o educatie de calitate, dupa cele mai inalte standarde din domeniu. In plus, oferim activitati precum inot in piscina privata a gradinitei, cursuri de arta, dansuri si multe alte jocuri si sporturi educationale, sub coordonarea personalului nostru calificat.

Activitatile educationale din gradinita particulara Gradinita Lui Matei se desfasoara conform programei Ministerului Educatiei si Cercetarii. Serviciile de cea mai inalta calitate in domeniul educatiei si ingrijirii copiilor sunt asigurate de personal cu pregatire corespunzatoare, dupa un program bine stabilit.

Copiii beneficiaza de servicii personalizate, in functie de nevoile individuale, dar si de cele ale parintilor. De exemplu, poti opta ca prichindelul tau sa faca cursuri de inot in piscina privata sau ca el sa fie transportat de acasa la gradinita si invers, plus multe alte servicii pe care te invitam sa le descoperi in locatia noastra.

 

Echipa noastra este formata din experti in stiintele educatiei, psihologi, psiho-pedagogi si cadre didactice calificate in domeniul de activitate, toti avand o experienta vasta in spate. Utilizam metode interactive, aplicabile in educatia timpurie, pentru ca cei mici sa primeasca educatie prin joaca.

”Gradinita lui Matei” ofera in spatiul propriu special amenajat, cursuri optionale pentru cei mici, care le asigura o dezvoltare normala si sanatoasa.

Cursurile sunt sustinute de personal calificat si se bazeaza pe cele mai moderne tehnici in domeniu, folosind cele mai noi echipamente si software-uri educationale. Parintii pot alege din cursurile optionale enumerate mai jos, iar la cerere se pot construi altele noi.matei3

 

Grupele de varsta ale copiilor

• MINI: 2 – 3 ani (10 copii)

• LITTLE: 3 – 4 ani (15 copii)

• MIDI: 4- 5 ani 15 copii)

• MAXI: 5 -6 ani (15 copii)

*Grupele noastre sunt alcatuite pe baza unui numar redus de copii (10 copii la Grupa Mini si 15 copii la Grupa Mica, dar si 15 copii la Grupa Mijlocie si Mare) pentru a garanta atentia personalizata acordata copiilor de catre cadrele didactice.

Programul

PROGRAM SCURT: 1.300 RON

PROGRAM PRELUNGIT: 1.700 RON

PROGRAM EXTINS: 1.800 RON

  • Limbi straine :

LIMBA GERMANA

LIMBA FRANCEZA

LIMBA ENGLEZA

 AOLYMPUS DIGITAL CAMERActivitati optionale

– CURSURI INOT in piscina proprie sub supravegherea atenta a unui instructor

– MODELAJ

– TEATRU – “Micii Actori”, dezvoltare prin teatru

– DISNEY DANCE

– PIAN

– AIKIDO

– LOGOPEDIE

– LIMBA GERMANA

– LIMBA FRANCEZA

– ALTE LIMBI STRAINE (la cerere)

– LEARN2BE

– CASUTA CU POVESTI

– BALET

Transport : Buss special pentru copii.

Masa : Meniul este afisat parintilor si, bineinteles, pe placul copiilor. Este intocmit cu ajutorul unui medic nutritionist, cuprinde gustari si preparate calde pregatite in bucataria proprie. Astfel se garanteaza pentru o alimentatie sanatoasa si plina de nutrientii necesari celor mici.

Personal medical : Triajul copiilor se face zilnic de catre cadrul medical calificat.

Saptamanal un medic pediatru verifica starea generala a copiilor.

Saptamana medicul nostru nutritionist intocmeste meniul.

Lunar un medic dentis verifica evolutia danturii.

 

Date contact : 

Locatia: GRADINITA LUI MATEI, Gradinita particulara sector 1 Bucuresti

Adresa: Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, nr.40, sector 1, Bucuresti

Telefon: 0748 288 899

Email: [email protected]

Website: www.gradinitaluimatei.ro

Persoana de contact : Ioana Lupu 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU