Weekend de aventura pentru toate varstele

Senzatii tari, relaxare si distractie pentru toate varstele

La final de saptamana, o zi de relaxare, de deconectare si distractie in mijlocul naturii este binevenita pentru noi, cei mari, iar pentru cei mici nu mai incape vorba!

In jurul capitalei s-au deschis mai multe parcuri de aventura pline de adrenalina, unde activitatile variate ne tin ocupati intr-un mod placut toata ziua!

Parcurile de aventura sunt formate dintr-o serie de trasee, majoritatea organizate in copaci, cu diverse grade de dificultate. Obiectivul fiecarui traseu este sa treci prin toate probele (o parte dintre ele implicand si tiroliana)

Pe langa traseele prin copaci, suntem asteptati sa inchiriem biciclete si sa exploram padurea, sa tragem cu arcul sau de ce nu sa facem un gratar.

Va prezentam cateva dintre Parcurile de Aventura din jurul Bucurestiului, ramanand sa le descoperiti voi pe fiecare in parte! RECOMANDARE


 

Edenland Park se pozitioneaza drept cel mai sigur parc de aventura din Romania, datorita faptului ca toate cele 11 trasee dispun de un sistem de edenlandsecuritate unic in tara, numit “linia vietii”. Pe langa componenta de escalada, parcul include trasee pentru bicicleta (cu posibilitatea inchirierii), mini-bungee jumping, air soft, tir cu arcul, paintball, casute in copaci.

Parcul este situat la 28 km de Bucuresti, in Balotesti, pe strada Cantonului. Zilnic, un microbuz face curse Piata Presei Libere (capat tramvai 41) – Edeland, cu plecari la 10, 12, 14 si 16

Mai multe detalii pe edenland.ro


Parc Aventura Comana este un parc de aventura deschis in Padurea Comana. Pe langa componenta de escalada, parcul include un perete de escalada, o tiroliana peste lac, tir cu arcul, inchirieri de biciclete, zbor cu parapanta, teren de tenis, caiac, plimbare cu trasura, pescuit.

parc aventura comana

Parcul este situat la 38 km de Bucuresti, in Padurea Comana.

Mai multe detalii parcaventuracomana.ro


 

cernicaAventura Parc Cernica – Extreme Park Cernica este un parc de aventura deschis in 2012 in Padurea Cernica. Pe langa componenta de escalada, parcul include piscina, pescuit sportiv, paintball, un parc de relaxare cu module pentru gratar.

Parcul este situat la 18 km de Bucuresti, in Padurea Cernica.

Mai multe detalii despre Parc pe phoenixcernica.ro

Va dorim distractie placuta alaturi de cei mici !


Parcuri inchise

 

codrii vlasieiParcul Codrii Vlasiei- Tura Vura Aventura

NOTA: PARCUL S-A INCHIS.

Parcul Codrii Vlăsiei redă bucureștenilor o parte din pădurile ce înconjurau altă dată capitala. Vei avea la dispoziție o pădure de peste 800 hectare în care să îți petreci timpul liber împreună cu cei dragi, făcând sport sau relaxându-te.

Tura Vura Aventura este un parc de aventură la înălțime, cățărări în copaci, tiroliene și multe alte jocuri pentru cei mici și mari. Pe langa catarari se pot face trasee de biciclete, dirtpark, tir cu arcul iar Bistro Verde va asteapta cu mâncare delicioasă și sănătoasa.

Parcul este situat in Padurea Ciocanesti, la 19 km de Bucuresti

Mai multe detalii gasiti aici codriivlasiei.ro/


 
butimanuAventura Parc Lucianca – primul primul parc de aventura din Romania.  Pe langa componenta de escalada, include o mini gradina zoologica, un teren multisport, perete de escalada, tir cu arcul, teren de minigolf, castele gonflabile, liana lui Tarzan, un parcurs de sanatate si spatii de joaca pentru copii (inclusiv tenis de masa).

NOTA: ACEST PARC A FOST INCHIS

Traseele din  Aventura Parc Lucianca sunt recomandate copiilor peste 4 ani fara limita maxima de varsta!

Parcul este situat la 32 km de Bucuresti, in padurea Lucianca, comuna Butimanu, judet Dambovita, DN1A.Vedeti harta de acces

Mai multe detalii despre Parc pe siteul aventura-parc.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU