Grand Family Festival – Distractie pentru intreaga familie

00:00:00 - 00:00:00
02-06 Februarie 2015
București

Festival de film pentru copii cu acces gratuit pentru copiii sub 12 ani la Grand Cinema & More

În perioada 2 – 6 februarie, Grand Family Festival propune distracție pentru întreaga familie la Grand Cinema & More

Aflat la cea de-a șasea ediție, evenimentul oferă copiilor sub 12 ani acces gratuit la cele mai îndrăgite filme de animație și un preț special de 16 lei pentru însoțitorii lor.

 

filme gratuite copii

 

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Grand Family Festival este alternativa distractivă pentru părinți și copii de a petrece timpul împreună, în perioada vacanței inter-semestriale. Timp de cinci zile, Grand Cinema & More va difuza 7 filme de animație în format 3D, atât dublate, cât și subtitrate.

 

Filme cu acces gratuit pentru copiii sub 12 ani

Boxtroli” (3D) este cel mai recent titlu care va fi difuzat la Grand Cinema & More în cadrul festivalului, urmărind povestea unui băiețel uman ce a fost crescut de trolii din cutiile de gunoi. Acesta pornește într-o adevărată aventură în încercarea de a-i salva pe prietenii săi de sub străzile orașului Cheesebridge, amenințați de un malefic responsabil cu deratizarea, gata de orice pentru a-i stăpâni pe troli.

În programul Grand Family Festival se regăsesc și alte animații îndrăgite de cei mici. „Madagascar 3: Fugăriți prin Europa” (3D) este cel de-al treilea film al trilogiei „Madagascar” și continuarea filmului „Madagascar: Evadarea din Africa”. Leul Alex, zebra Marty, hipopotămița Gloria și girafa Melman încă se luptă să-și găsească drumul înapoi spre casă, în New York, însoțiți de Regele Julien, de ajutorul său, Maurice, și Pinguinii cei poznași. Aventurile lor comice îi poartă acum prin toată Europa, unde găsesc ascunzătoarea perfectă: un circ ambulant, pe care eroii îl reinventează în stil Madagascar.

Animaţia „Pinguinii din Madagascar” (3D) îi are ca protagonişti pe amuzanţii şi inteligenţii pinguini din trilogia „Madagascar”, Skipper, Kowalski, Rico și Private. Aceștia se aliază cu organizaţia sub acoperire, The North Wind, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la planul său de a distruge lumea.

Sunt un mic ticălos 2” (3D) spune povestea ex-răufăcătorului Gru, care începe să se adapteze la viața de familie alături de cele trei fetițe adoptate de el. Atunci când are loc o spargere într-un laborator secret, Gru este chemat să ajute în investigații, care îl poartă în noi aventuri alături de minionii săi.

Cum să evadezi de pe Pământ” (3D) spune povestea astronautului Scorch Supernova, care pornește într-o nouă misiune palpitantă. Când Scorch realizează că este prins mişeleşte în capcana întinsă de diabolicul Shanker, e rândul fratelui său mult mai firav, Gary, să preia misiunea de salvare.

Aventuri în Zambezia” (3D) îl are în centru pe tânărul șoim Kai, ce îşi părăseşte postul de observaţie, în ciuda dorinţei tatălui său de a-l înrola în trupele de apărare ale Zambeziei. Alături de prietenii săi, Kai va avea nevoie de toate abilităţile de zburător şi de o uriaşă doză de diplomaţie pentru a salva oraşul.

Khumba” (3D) prezintă destinul unei zebre care a avut ghinionul de a se naște numai cu jumătate din dungile negre ce fac mândria tuturor semenilor săi. Învinuit de tatăl său pentru seceta din acel an, care a cauzat moartea mamei sale, Khumba fuge de acasă, conștient că nu poate supraviețui singur.

Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival este disponibil pe www.grandentertainment.ro

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
02-06 Februarie 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grand Cinema Digiplex

Județ:
Bucuresti

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL