Grup de dezvoltare parentala – Happy Minds

Sâmbătă 11 Mai 2013

Te invitam la Grupul de dezvoltare parentala – “Cum castigam cooperarea si respectul coopilului in mod democratic”

Ai copii cu care iti doresti o relatie matura si asumata ? Esti parinte? Iti doresti sa devii? Stii ce fel de parinte esti? Iti doresti sa fii un parinte mai informat, de ajutor copilul tau? Iti doresti o relatie confortabila si responsabila parinte-copil? Daca ai raspuns macar la o intrebare “ DA!” atunci trebuie sa ne intalnim!

Schimbarile valorilor culturale determina o noua traditie in cresterea copiilor, bazata pe recunoasterea egalitatii sociale dintre parinte si copil si pe respectul reciproc.

Incercarea de a impune vointa cuiva asupra copilului , violeaza respectul pentru el  si il face si mai rebel in timp ce permisivitatea si indulgenta violeaza respectul pentru noi si produce copii tiranici si anarhie in casele noastre.”          Rudolf Dreikurs

Veti afla:            

– Ce trebuie sa stie parintii ca pot sa faca si ce nu trebuie sa faca in relatia cu copiii, in mod special in momentele de conflict si dezordine.            

– Generalitati teoretice si informatie practica atat despre metode efective cat si despre psihologia copilului. Parintii trebuie sa stie cum sa-si motiveze copiii sa coopereze, sa functioneze, sa respecte ordinea si sa-si asume partea lor de responsabilitate. Aceasta nevoie de a intelege motivatia copilului este una din conditiile de baza pentru o noua abordare a copilului.

Studiile de caz si dezbaterile pe acesta tema vor fi sustinute de psiholog clinician Yolanda Cretescu.

Cost?  100 lei/sedinta.

Durata sedinta? 4 ore ( 2 ore teorie+2 ore practica)

Numar de sedinte recomandate? 14 sedinte

Inscrierile se fac telefonic la numerele:  021 337 22 48 sau 0726 666 266 si pe email: [email protected]

 

Despre Happy Minds

Centrul Vocational Happy Minds este un spatiu privilegiat, flexibil, cu o dinamica proprie, in care copiii beneficiaza de programe complexe de Holiday School, de ateliere de creativitate, de Weekend School si Scoala de limbi straine, de After-School, de ateliere de dezvoltare vocationala, de tabere, petreceri si excursii pentru copii. Mai multe detalii despre noi gasiti atat pe site-ul www.happyminds.ro

 

Contact

Email: [email protected]

Telefon: 0726 666 266 sau 021 337 22 48

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 11 Mai 2013

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Centrul vocational Happy Minds

Județ:
Sector 4

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Gladiolelor nr 17

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL