In direct cu Urania Cremene: Cum obtinem cooperarea copilului?

Podcastul „In direct cu Urania Cremene” de la Itsy Bitsy FM continuă cu o emisiune interesantă pentru toți părinții care își doresc să obtină cooperarea celor mici.

Daca in prima editie a emisiunii am discutat despre cum ii responsabilizam pe cei mici, pe 14 februarie am abordat probabil unul dintre cele mai asteptate subiecte: „Cum obtinem cooperarea copilului”.

Orice parinte isi doreste un copil cuminte si ascultator, insa realitatea este, de multe ori, alta. Atunci cand vor sa isi convinga copilul sa faca ceea ce ii cere, un parinte apeleaza la tehnici care in loc sa il faca pe cel mic sa „colaboreze”, nu fac altceva decat sa il determine sa faca si mai rau.

Ei bine, Urania Cremene a raspuns la intrebarile celor care si-au dorit sa afle cum sa determine pe cei mici sa fie mai cooperanti.

Daca nu ai urmarit transmisiunea live de pe Facebook, poti viziona emisiunea mai jos:

Urmatoarea tema este “Gestionarea emotiilor la copii”

Trimite intrebarile tale legate de acest subiect sub forma de comentarii in aceasta pagina si asculta emisiunea de joi, 28 februarie, de la 15:00 la 16:00, pentru a afla solutiile pe care le propune Urania Cremene.

Ii poti adresa Uraniei intrebarile tale si in timpul emisiunii, sunand la *ITSY sau direct din aplicatia gratuita ITSY BITSY FM, sau pe pagina de Facebook Itsy Bitsy FM, unde emisiunea „In direct cu Urania Cremene” va fi transmisa LIVE.

Hai sa aflam impreuna ce este nevoie sa facem ca sa ajunga copiii nostri adulti impliniti!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU