Moș Crăciun Online cu Barbă Naturală pentru Sărbători ca Odinioară! Moși Autentici pentru Acasă, Serbare sau Petreceri Corporate

11 November - 25 December 2020
București

Din vremuri străbune, Moș Crăciun aduce un plus de farmec Crăciunului pentru cei mici. Pentru că iubim copiii și ne place să-i vedem fericiți, de câțiva ani buni îl punem pe Moș Crăciun la treabă în fiecare an, îi dilatăm timpul și îi facem loc în agendă pentru vizite in casele copiilor cuminti.

Se știe că Moșul are la dispoziție o singură noapte pentru a livra personal cadourile de Crăciun tuturor copiilor și adulților din întreaga lume, așa că nu-i lucru ușor să stea câte o jumatăte de oră sau o oră la fiecare prichindel.

În fiecare an, la început de decembrie, îi curățăm Moșului hainele de praful de pe horn, îi lustruim ghetele, îi cizelăm barba și pletele dalbe și îl pregătim cum se cuvine pentru întâlnirile cu voi, cei mai mari iubitori de Crăciun, cadouri și surprize!

Ne ocupăm îndeaproape și de Spiriduși, ajutoarele lui Moș Crăciun! Deși ei sunt și ajutoarele noastre și se asigură că Moșul nu se dezechilibrează pe scările presărate cu stele de gheată și îi mai țin de sacul greu, pentru ca sarcina să-i fie mai ușoară, dar acesta să rămână secretul nostru, vă rugăm! Nu vrem ca Moșul să creadă că nu avem încredere în el că s-ar descurca și singur.

Dar gata cu poveștile! E târziu și agenda Moșului se umple văzând cu ochii! Ți-ai rezervat o întâlnire cu Moș Crăciun? Dacă nu, e momentul să o faci, căci timpul nu stă în loc, iar o așa întâlnire nu trebuie ratată!

Moșul nostru, cel mai FAIN
Anul ăsta vine ONLINE!

Anul acesta, planurile pe termen lung nu mai sunt la moda. Nu stim ce se va intampla maine, de Decembrie nici nu avem curaj sa vorbim inca…dar va provocam sa fentam impreuna, imprevizibilul. Daca Mosul, anul acesta nu poate veni pe usa, pe geam, pe horn…sa vina prin fibra optica, 5sau 4G, wifi sau satelit deoarece este un Mos cu barba naturala modern.

Aceste servicii sunt oferite tururor persoanelor ce cred in Mos Craciun, atat din Romania cat si din lumea intreaga. Depasind barierele Bucuresti & Ilfov, Mosul autentic, cu barba naturala ajunge online peste tot si are un singur scop: Sarbatori ca odinioara!

TARIFE:

  • Serbare online – 150 RON / 45 minute
  • Petrecere online – 200 RON / 45 minute
  • Video Call 24 Decembrie – 200 RON / 30 minute
  • Mesaj personalizat (video) pentru serbare – 100 RON
  • Mesaj personalizat (video) – 100 RON / 2 persoane

Crezi că Moș Crăciun e prea ocupat pentru a ajunge la tine?

Dă-ne ocazia să îți oferim soluția perfectă – un Moș Crăciun autentic la fel ca odinioară, disponibil special pentru copilul tău, în orice zi a lunii cadourilor. Agenția de Casting (http://www.agentiadecasting.ro) este devotată găsirii omului potrivit pentru fiecare rol. Experiența ne-a arătat că întruchiparea unui personaj este un lucru ce necesită precizie, finețe, dar și imaginație și emoție. Moș Crăciunii noștri sunt carismatici, veseli și fermecători, cu mult lipici la copiii cuminți și nerăbdători.

Nu promitem un Crăciun alb cu flori de gheață, dar promitem Moș Crăciuni cu barbă albă și zâmbet cald, pentru fiecare serbare, petrecere, copil, părinte și bunic.

Mos Nicolae pentru copii fericiti

inchiriaza mos nicolaeExista cel putin o zi in an, in care toti copiii isi curata ghetutele cu placere. De ce? Pentru ca acestea trebuie incarcate cu bunatati de catre Mos Nicolae. Hai sa oferim copiilor o experienta de neuitat, intalnindu-l pe Mos Nicolae. Un costum bine realizat; un om atent selectionat si foarte multi copii fericiti. Acesta este noul nostru serviciu de inchiriere Mos Nicolae.

Află mai multe

Moș Crăciun cu barbă naturală pentru Serbare

mos craciun cu barba naturala serbare

Moș Crăciun la grădinită sau la școală, invitatul special la serbarea de Crăciun.

Moș Crăciun nu poate lipsi de la serbarea de Crăciun a copiilor de la grădiniță sau de la școală! Moșul cu barbă albă și straie roșii este invitatul special, mult așteptat de copii. Cui i-ar spune ei toate poeziile, poveștile, cântecelele și mai ales colindele, dacă nu lui Moș Crăciun?! Pe cine ar întâmpina cu brațele deschise și ochii strălucind de fericire, căutând să vadă ce se ascunde în tolba mare și grea? Moș Crăciun este, fără doar și poate, cel mai iubit bătrânel!

Află mai multe

Moș Crăciun cu barbă naturală pentru Acasă

mos craciun cu barba naturala pentru acasa

Nu risca să strici surpriza și bucuria copilului îmbrăcând o rudă sau un cunoscut în Moș Crăciun. Apelează cel mai bine la servicii de specialitate. Pe www.inchiriazamoscraciun.ro îl găsești pe Moș Crăciun adevărat! Moș Crăciun cu barba naturală sau, cum ne place nouă să spunem, ca în colind, „Moș Crăciun cu plete dalbe…” adevărate!

Bucură-te alături de cel mic de un Crăciun ca în povești, cu Moș Crăciun cu plete dalbe, spiriduși pricepuți și brad frumos împodobit. Moș Crăciun și spiridușii de la inchiriazamoscraciun.ro dau dovadă de multă pricepere în lucrul cu micuții dornici să-i cunoască. Moș Crăciun al nostru este cald, blând, cu vorba dulce, priceput în a descoase copiii pentru a marturisi cât au fost de cuminți pe parcursul anului.

Află mai multe

Moș Crăciun pentru Petreceri Corporate

mos craciun cu barba naturala petreceri corporate

Cel mai frumos lucru care ni se poate întâmpla, la maturitate, este să rămânem copii! Și, ne place sau nu să recunoaștem, cei mai mulți dintre noi redevenim copii și redescoperim copilul din noi de Crăciun. Cine nu se bucură la vederea bradului împodobit, la mirosul cozonacilor de acasă și… la venirea lui Moș Crăciun!

Ca manager sau om de resurse umane, cu sigurantă pregătești o petrecere de Crăciun pentru angajații tăi. Fă-le o surpriză ca la carte cu un Moș Crăciun din povești! Pe www.inchiriazamoscraciun.ro îl găsești pe Moș Crăciun adevărat, cu plete dalbe naturale, cu barba albă și costumul roșu, pregătit să ofere cadouri și să creeze o atmosferă de basm!

Află mai multe

Crăciuniță & Spiriduși

mos craciun craciunita inchiriere spiridusi

Ce s-ar face Moșul fără ajutoarele sale de nădejde? Căci Moș Crăciun este bătrân, sacul e greu, cadourile multe… Ajutoarele Moșului reprezintă o necesitate atunci când Moș Crăciun ajunge într-un loc unde trebuie să împartă foarte multe cadouri. Altfel cum s-ar descurca el să țină minte numele tuturor copiilor, să-i țină și pe ei pe genunchi și sacul în spate?

Cheamă-l pe Moș Crăciun la evenimentul tău, dar nu uita de ajutoarele lui! Pe lângă faptul că ele vor asigura buna desfășurare și organizare a evenimentului, vor face deliciul celor mici, îi vor apropia pe cei mai sperioși dintre ei de Moș Crăciun și vor fi acolo să va încânte cu costumele lor perfecte și cu zâmbetele sincere.

Crăciunița, cel mai prețios ajutor al lui Moș Crăciun!

Află mai multe

OFERIM SERVICII ÎN BUCUREȘTI ȘI ILFOV*

* pentru Ilfov se percepe taxă de transport

Vizitează-ne acum!

Detalii Eveniment

Perioada:
11 November - 25 December 2020

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL