Inimă de piatră – Teatru pentru copii la Librăria Humanitas

18:00:00 - 18:00:00
Vineri 21 Noiembrie 2014
București

 

Teatru de copii: Inima de piatra, o poveste cu învăţături in care cei mici şi cei mari vor descoperi o lecție despre valorile cu adevărat importante în viaţă

Teatru copii Inima de pIatra Librariile HumanitasVineri seară Teatrul Ion Creangă a pregătit o nouă poveste cu tâlc – „Inimă de piatră” de Wilhelm Hauff – o poveste cu învăţături, in lectura Claudiei Revnic, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, care vor (re)descoperi o lecție despre valorile cu adevărat importante în viaţă.

Actriţa Claudia Revnic ne va citi povestea lui Peter Munk, un biet cărbunar care în schimbul darului cel mai de preţ – propria inimă, primeşte o sută de mii de bănuţi, iar în locul inimii – o piatră rece, fără sentimente. Protagonistul nostru va afla în cele din urmă că există lucruri mai importante pe care ar trebui să le preţuim.

Vă aşteptăm vineri, 21 noiembrie, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas din Fundul Curţii (Calea Victoriei, nr. 120) pentru a le descoperi împreună.

Accesul este gratuit, în baza înscrierii la adresa de e-mail [email protected] și a confirmării prealabile din partea organizatorilor. Vă rugăm să specificaţi în subiectul mesajului: „Pentru poveştile de vineri”.

Alte recomandari de teatre pentru copii aici.

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 21 Noiembrie 2014

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Libraria Humanitas din Fundul Curtii

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Calea Victoriei nr. 120

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL