Intalnirile – La ceai cu mamici

Sâmbătă 11 Mai 2013
La ceai cu mamici, a ajuns la cea de-a treia intalnire, pe 11 mai la ceainaria Bohemia (vis-a-vis de Conservator).
 
intalniri mamici bohemiaInvitam mamicile, alaturi de educatorul prenatal Lamaze si psihoterapeutul, Lidia Gheorghe si consilierul de imagine Gabi Urda, sa porneasca un dialog necesar si binevenit despre schimbarile hormonale din timpul si de dupa sarcina si cum treceti peste ele firesc, cu zambetul pe buze si pline de incredere.
Agentia GoBig Events alaturi de centrul 9 luni va creaza, ca de fiecare data, un mediu relaxant si primitor, cu ceai, cadouri, flori, dar mai ales un schimb intens de informatie si o comunitate de viitoare si proaspete mame.
Biletul de intrare este de 30 lei daca se achita inainte de eveniment prin transfer bancar sau 35 lei in ziua evenimentului.
Fiecare participanta va primi o bautura calda, cadouri de la partenerii nostri si participarea la tombola de mamici in valoare de peste 2000 de lei.
Va rugam sa confirmati participarea prin email sau telefonic la urmatoarele: [email protected] – 0735 916 743 sau [email protected] – 0722 655 507.
 De asemenea, orice gravida sau proaspata mama se poate inscrie la viitoarele discutii “La ceai cu mamici” pe pagina oficiala de FB a grupului:http://www.facebook.com/laceaicumamici.

Intalnirea se desfasoara lunar, timp de 2 ore, fiecare avand o tematica dedicata exclusiv gravidelor si proaspetelor mame. Scopul evenimentelor este acela de impartasire de experiente utile intre participante si prin aceasta de informare si socializare.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 11 Mai 2013

Program:
13:00:00 - 13:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Ceainaria Bohemia. Univers Dedicat Minunii Ceaiului

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Poiana Narciselor nr.1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL