Invata spaniola la Instituto Cervantes Bucuresti

București

Invata spaniola la Instituto Cervantes din Bucuresti. Institutul organizeaza cursuri pentru copii si adolescenti pe grupe de varsta si nivel de cunostinte.

Invata spaniola la Instituto Cervantes din Bucuresti. Institutul organizeaza cursuri pentru copii si adolescenti pe grupe de varsta si niveluri de cunostinte de spaniola.

Cursuri de spaniolă pentru copii – grupe

Cursurile pentru copii de la Instituto Cervantes se organizeaza pe urmatoarele grupe de varsta:

  • 3-4 ani
  • 5-6 ani
  • 7-9 ani
  • 10-12 ani
  • 13-15 ani

Durată curs: 20 de ore.

Orar:

  • sesiuni de 2 ore în fiecare sâmbătă între orele: 09.00 – 11.00, 11.00 – 13.00 sau 13.00 – 15.00
  • sesiune de 2 ore lunea, marțea sau joia între orele: 15.00 – 17.00 sau 17.00 – 19.00, în funcție de nivel și vârstă.

Preț: 470 Lei/20 de ore/curs

Perioade și orar

* La cererea părinților se por oraganiza cursuri și în alte zile și orare.

Cursuri de spaniolă pentru copii nativi spanioli

Cursuri destinate copiilor nativi spanioli școlarizați în altă limbă sau copiilor școlarizați în Spania care s-au întors. Invata spaniola la cursurile de 30 de ore care au început din data de 22 octombrie.

Perioade și orar

Informații și înscrieri – invata spaniola la Institutul Cervantes

Cursuri de spaniolă online

Invata spaniola în ritm propriu, când și de unde doresti

Ti-ar plăcea să înveți limba spaniolă, dar nu ai timp să asisti la cursuri? Locuiesti departe de București și nu poți veni des la Institutul Cervantes? Acum poti invata spaniola pe Internet, prin intermediul programului AVE Global (informații în limba spaniolă), un program special creat pentru învățarea limbii spaniole la distanță. Prin înscrierea la aceste cursuri vei obtine o licență valabilă trei luni pentru studierea limbii spaniole cu un orar flexibil.

Structura cursurilor de spaniolă online

Programul cursurilor oferă cinci niveluri adaptate Cadrului Comun European de Referință pentru Predarea și Învățarea Limbilor Străine. Aceste niveluri se împart într-o serie de cursuri cu dificultate graduală care includ peste 2.000 pagini, materiale video, audio, chat și activițăți interactive. Un curs de spaniolă online presupune 30 ore de lucru pe care le veți distribui în funcție de disponibilitatea dumneavoastră orară.

Nivel

A1 – A1.1 și A1.2

A2 – A2.1 și A2.2

B1 – B1.1, B1.2, B1.3 și B1.4

B2 – B2.1, B2.2, B2.3 și B2.4

C1 – C1.1, C1.2, C1.3 și C1.4

Cursurile AVE se pot accesa de pe tabletă sau PC.

Modalități

Vă oferim diferite posibilități pentru a studia spaniola prin intemediul Aulei Virtuale de Spaniolă:

Certificatul

Pentru a obține certificatul care atestă faptul că ai parcurs la nivel satisfăcător cursul (exclusiv cursuri online cu profesor), va trebui să parcurgi cel putin 85% din activitățile temelor incluse și să realizezi subiectele cerute de profesorul-tutor.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU