Jocurile Playmobil recreeaza lumea din jur pentru cei mici

Playmobil ii ajuta pe copii sa inventeze jocuri!

Se stie ca cei mici iubesc sa se comporte ca adultii, sa imite tot ce vad in jurul lor si sa aplice in jocurile pe care le inventeaza impreuna cu prietenii sau fratii lor. Le place sa se joace „de-a mama si de-a tata”, „de-a doctorul”, „de-a politistul si hotul”, „de-a printesele”. Imaginatia este la loc de cinste si povestile ce ies din astfel de intalniri de joaca sunt complexe, urmand scenarii fascinante si avand schimburi de replici uimitoare. Doar priviti-i si ascultati-i in timp ce se joaca! Veti fi captivati!

La varsta de 4 ani, copiii descopera rolurile si le iau foarte in serios. Bineinteles ca recuzita este si ea importanta si jucariile care imita obiectele reale, potrivite scenariilor lor, sunt la mare pret. Jucariile Playmobil sunt foarte potrivite incepand cu aceasta varsta, ele recreand lumea reala in miniatura. Cine nu si-a dorit in copilarie o casuta de papusi in care sa poata crea povesti? Sau un castel pentru printese, un cabinet de medic, o statie de politie? Acum puteti gasi toate acestea in gamele Playmobil, ce abordeaza diferite aspecte ale vietii reale si, bineinteles, aspecte ale lumii de basm.

jucarii playmobil

 

Una dintre cele mai de succes game este City Life ce recreeaza viata la oras, cu magazine pentru cumparaturi, cabinete veterinare, gradinite si scoli. Copiii sunt incantati sa ia parte la aceasta viata, asa cum vad ca se intampla in realitate in jurul lor. Sa luam, de exemplu, Clinica Veterinara. Aceasta linie beneficiaza de un cadru bine conturat, punand la dispozitie accesorii ce imita instrumentele intalnite intr-o clinica veterinara reala. Clinica este suficient de mare si de bine amenajata incat animalutele Playmobil care se imbolnavesc sa fie primite si tratate. Acum, cu ajutorul acestui set de la Playmobil si copilul tau poate deveni veterinar sau poate da o mana de ajutor veterinarului de la clinica Playmobil sa ingrijeasca animalele. Figurinele Playmobil sunt in centrul activitatilor si copiii le manuiesc cu indemanare pentru a da viata jocului: doctorul veterinar, copii, parinti, animale de companie.

 

jocurile playmobil

In plus, Clinica poate fi completata cu masina de veterinar cu trusa mobila, cu o curte plina de animale domestice, cu o camera de examinare, cu un aparat cu raze X si cu o familie de pisici si una de broscute testoase. Fiecare set va intregi colectia si va face scenariile si povestile foarte reale. Copiii vor fi incantati sa aiba la indemana tot instrumentarul necesar pentru a deveni medici veterinari „adevarati”.

Jucariile Playmobil au la baza figurinele de 7.5 cm ce se potrivesc perfect cu manutele mici ale copiilor.

Playmobil este cea mai mare fabrica de jucarii din Germania care produce jucarii inca din anul 1970. In scurt timp de la lansare, jucariile Playmobil au cunoscut un succes mondial si raman in topul preferintelor copiilor si in ziua de azi.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU