Jocurile „Uite-aşa!”, de Lucia Muntean

O carte cu un potential nebanuit la prima vedere, ii atrage pe cei mici prin implicarea acestora in povestile prezentate. Jocurile „Uite-aşa!”, de Lucia Muntean.

Autoarea descrie diverse activitati pentru copii care sunt insotite de imagini reprezentative. Ba mai mult, copiii sunt invitati sa participe si ei la aceste activitati: dimineata personajele cartii se trezesc, fac inviorare, se spala pe obrajori si pe dinti…..si deja copiii vostri fac si ei gesturile respective. O carte educativa plina de umor si versuri calde care sa va incante sufletul de copil.

Desi autoarea recomanda cartea pentru copiii peste 3 ani, prinde foarte bine si la copiii sub 2 ani, care sunt incantati sa imite gesturile personajelor.

Jocurile „Uite-asa!”

  • Autor : Lucia Muntean
  • Grupa de vârsta: +3 ani

De unde puteti cumpara cartea ? Click aici.

Tip selectie: Pe incercate

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU