Surasul Cerurilor – Ileana Vasilescu

Viata Fecioarei Maria pentru copii. Surasul cerurilor cuprinde povestiri despre viata Fecioarei Maria pentru copii intre 5 si 9 ani, de Ileana Vasilescu

Viata Fecioarei Maria pentru copii – in povestiri pentru copii intre 5 si 9 ani

Autor: Ileana Vasilescu


E o misiune grea sa scrii despre o carte care povesteste viata Fecioarei Maria, dar nu la fel de grea precum a fost initiativa autoarei cartii, care si-a luat misiunea de a rastalmaci pe intelesul copiilor legende si fapte istorice petrecute acum mai mult de doua mii de ani. Vine un moment in viata copilului tau cand iti pune intrebari despre Maria si Iisus, si este alegerea ta ce-i povestesti…..

Desi in titlu se mentioneaza ca aceasta carte este dedicata copiilor intre 5 si 9 ani, eu cred ca orice adult va aprecia aceste povestiri, poate mai mult decat o poate face un copil.

O carte initiatica pentru copii, cu efecte mai puternice sau mai slabe in functie de educatia religioasa pe care au primit-o. Pentru adulti eu o vad ca o carte plina de duiosie, care transmite intelepciune si dragoste.

Povestirile sunt o modalitate de a le face cunoscuta copiilor, viata Fecioarei Maria, nasterea lui Iisus Hristos si ce a insemnat El mai tarziu pentru omenire. Simbolistica evenimentelor este spusa simplu, pe intelesul copiilor, cu pilde din care au ce invata.

Cum sa nu ma atinga pe mine, ca parinte, dialogul de mai jos? Si chiar daca nu doresti sa-i oferi copilului tau o educatie religioasa, tot gasesti motive pentru care aceasta carte de povestiri sa-si gaseasca un loc in biblioteca ta:

Maria uitase sa-i dea lui Iisus colacelul la scoala, asa ca a rugat o broasca sa i-l duca.

Dar cum stiu pentru care baiat este colacelul?

– Este pentru cel mai bland si cel mai frumos dintre copii!

Cand Maria s-a intors, a vazut ca broasca da colacelul baiatului ei, brotacelul….”

Va las sa descoperiti singuri toate darurile pe care ni le face autoarea Ileana Vasilescu prin aceasta carte.

Puteti face un cadou de suflet copiilor sau prietenilor vostri, oferind cartea cu povestiri despre viata Mariei. Cu siguranta ca va fi apreciata mai mult decat alte obiecte a caror valoare scade repede, repede….


 

Va recomand si alte carti de suflet de la Editura Creanga Fermecata:

Ucenicul Vrajitor

Arta de a mustra sau Despre lumina si iubire


 

Comenzi se pot face pe pagina de facebook a Editurii Creanga Fermecata.

Tip selectie: Pe incercate

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU