Thousands of things to spot. Carte de activitati pentru copii Usborne

Thousands of things to spot - Usborne. Carte de activitati pentru copii. Carte in limba engleza pentru timpul liber al copiilor.

O carte pentru copii minunata, plina de mii de lucruri care asteapta sa fie gasite.

Ai un copil curios si caruia ii place sa numere? Atunci e cadoul potrivit! Aici are de cautat pe fiecare pagina zeci de lucruri in imaginile pline de poveste: fie ca este vorba de o corabie de pirati, sau despre animalele din nordul inghetat, sigur ii va face placere sa gaseasca piratii, tricourile dungate, palariile sau ursii polari, focile si morsele de pe insula inghetata.

O carte educativa, care ii ajuta pe copii sa se orienteze in spatiu (si pagina), sa repereze obiectul cautat si sa tina socoteala obiectelor gasite. In plus, imaginile complexe ii ajuta sa afle lucruri noi: ce animale traiesc in nordul inghetat si cum se numesc ele, ce se intampla la o stuparie de albine, cum cauta piratii comoara de pe insula, cum arata o ferma de la tropice, cum arata un sat dintr-o anumita regiune a globului sau cum este o strada de shopping.

Buna de luat pe drum, in concediu sau oricand cel mic are chef de un mic exercitiu de atentie, focusare si memorare – care de fapt nu este exercitiu pentru el, ci un joc. Pentru ca imaginile din carte sunt foarte variate si bogate in amanunte asa ca puteti chiar tese povesti pentru copii pe baza imaginilor si elementelor de pe pagina.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Si fiind in engleza, ii ajutam pe cei mici sa invete cuvinte noi fara sa avem pretentii ca facem o lectie. El singur va fi curios si va intreba cum se numeste fiecare lucru pe care il vede in imagine.

Tematicile sunt diverse, noua ne-au placut paginile cu parcul si carnavalul monstruletilor, libraria secreta, intrecererile vrajitorilor, festivalul zanelor, viata subacvatica si multe alte pagini pline de poveste.

Grafica este de calitate foarte buna, cartea este mare, tip A4 paginile (cele 258) sunt lucioase iar coperta cartonata. Asadar, o carte de activitati pentru copii de calitate si cu continut variat si educativ pentru copii.

Categoria: Carti pentru copii de la varsta de 3 ani

Tip selectie: Pe incercate

De unde puteti cumpara aceasta carte de activitati pentru copii?  Comenzile se fac pe adresa [email protected] , pe site-ul http://cartienglezacopii.blogspot.ro/ sau pe pagina de Facebook Carti copii

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU