Prima mea carte. Anotimpurile – Editura Litera

Prima mea carte. Anotimpurile - Carti pentru copii cu varsta peste 1 an de la Editura Litera

O carte nemaipomenita pentru copii mici si mai maricei, este plina de culoare, cu o grafica deosebita, cu imagini atractive si educative.

Un avantaj foarte important de care neaparat trebuie sa tinem cont este faptul ca are toate paginile cartonate si se preteaza foarte bine la copiii mici, care dupa cum stim, nu si-au insusit inca grija de a pastra cartile, de a nu le rupe sau indoi.

Eu as recomanda-o chiar de la varsta de 1 an, textele sunt foarte scurte, iar faptul ca are mici ferestre cu „comori ascunse” in spatele lor reprezinta o adevarata aventura pentru cei mici.

Acesta a fost detaliul care a atras-o cel mai mult pe fetita mea (si nu mai e asa de mica…) : pana nu a deschis toate ferestrele de pe toate paginile, nu a fost pregatita sa incepem lectura 🙂

Iar in plus fata de ferestre, mai sunt cartonasele care “se trag” din carte si in felul acesta se schimba imaginile: primavara pomul infloreste (apar florile in pom dupa ce tragem cartonasul), toamna cad frunzele din copaci (dupa ce actionam noi cu cartonasul).

Daca vreti este si o modalitate de a invata mai multe despre cauza-efect.

anotimpuri

Cartea prezinta anotimpurile pe intelesul celor mici, cu explicatii scurte si legate de ceea ce ei cunosc: ce se intampla cu copacii, cu fructele pe parcursul anotimpurilor, ce legume sau fructe se fac vara sau toamna, cum ne jucam iarna cu zapada si sarbatorim Craciunul.

O scurta dar minunata trecere in revista a schimbarile din natura dar si din viata noastra pe durata unui ciclu (unui an).

iarna

 

Grupa de vârsta: +1 an

De unde puteti cumpara cartea ? Click aici.

Tip selectie: Pe incercate

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU