Jukava – Petreceri pentru copii si alte activitati

Petrecerile Jukava

Echipa de la JuKaVa organizeaza petreceri pentru copii cu o tematica aleasa de cel sarbatorit iar specialistii inventeaza activități  captivante care sa se potriveasca cu tema aleasa.

Cum se desfasoara petrecerile Jukava ?

Tematica este aleasă din pasiunile micuțului iar programul este alcatuit din misiuni fantastice, pe care copiii le vor avea de îndeplinit în aventura câștigării marelui premiu final. Toate aceste probe au la rândul lor o mulțime de chițibușuri și secrete fermecate, captivându-i pe copii într-o poveste în care se vor distra și totodată vor învăța ce înseamnă altruismul, prietenia, îndemânarea, spiritul de echipă.

Toate probele sunt gândite cu multă grijă de echipa Jukava, pentru a crește la maximum calitatea petrecerii, energia de grup i implicarea. Va fi încurajată susținerea reciprocă și coeziunea grupului. Susținându-se unii pe alții activ, copiiilor le crește încrederea în sine.

Copiii sunt împărțiți în grupe de maximum 7, cârmuite de un facilitator super-pregătit în activitățile cu cei mici. El se va îngriji de coerența și povestea probelor, de energia grupului și de emoțiile care vor apărea. Se folosesc pe cât posibil materiale naturale. Rachetele roboților vor fi boabe de fasole, lupta dintre ei se va da cu ajutorul frânghiei șturlubatice, căluții care au devenit invizibili vor fi re-creați cu ajutorul peticelor textile, camarazii căpitanului america s-au pierdut în mălaiurile mișcătoare.

Petrecerile Jukava sunt creionate în așa fel încât și latura năzdrăvană (joacă, distracție, aventuri) și cea explorativă (curiozitatea de a pipăi, simți, gusta, încerca) și mai ales cea emoțională ale copiilor (ceilalți mă încurajează, cred în mine, mă simt integrat, îmi place ce fac) sunt hrănite din plin.

Mai multe despre Petrecerile pentru copii si despre tematicile abordate pana acum, gasiti AICI.

Contact:

Cristina Dinu-Popa
“Quality Time Fairy ”
e-mail: [email protected]
M: +40 726 150 351

Paul Dumitru
“Words Magician”
e-mail: [email protected]
M: +40 749 159 051

Adresa:

str. Giacomo Puccini, nr. 3, et. 2, ap. 4

[email protected]

http://www.jukava.ro/

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU